Copilul Antoniei cu Alex Velea se va naşte din PĂCAT. Artista „a preacurvit”, spune Biserica Mormonă

Antonia a şocat, din nou, vineri dimineaţă, după ce a declarat public că este însărcinată cu Alex Velea. Însărcinată în luna a treia cu cântăreţul şi încă măritată cu italianul Vincenzo Castellano, artista a încălcat o lege fundamentală a mormonilor.

25 iul. 2014, 09:09
Copilul Antoniei cu Alex Velea se va naşte din PĂCAT. Artista „a preacurvit”, spune Biserica Mormonă

Antonia a mărturisit că poartă în pântece copilul lui Alex Velea, însă a uitat un singur aspect, scrie spynews.ro. Divorţul acesteia cu Vincenzo Castellano nu s-a încheiat încă, ba mai mult decât atât, cei doi se „luptă” încă pentru custodia micuţei Maya.

Citeşte şi ANTONIA E GRAVIDĂ cu Velea. Reacţie ŞOCANTĂ a familiei lui Vincenzo Castellano. Ce se întâmlă cu Maya

Cu toate acestea, Biserica Mormonă de care aparţine artista o blamează pentru deciziile pe care le-a făcut în viaţă. Dacă în 2012 o condamnau la Iad pentru că a întreţinut relaţii sexuale cu Vincenzo înainte de căsnicie, lege fundamentală a mormonilor, astăzi Antonia a făcut-o din nou. Mai exact, frumoasa cântăreaţă a încălcat a şaptea poruncă a Exodului 20, şi anume „Să nu preacurveşti!”.

„Orice femeie care căsătorită în faţa lui Dumnezeu, întreţine relaţii sexuale cu un alt bărbat, aceasta încalcă una dintre poruncile fundamentale. Antonia a încălcat porunca a şaptea, . Noi nu suntem atât de drastici, însă din punct de vedere moral, acest păcat este al doilea ca gravitate, după omor”, a declarat reprezentantul Bisericii Mormone.

Citeşte şi ANTONIA E GRAVIDĂ cu Velea. Reacţie ŞOCANTĂ a familiei lui Vincenzo Castellano. Ce se întâmlă cu Maya

„Eu şi cu Alex Velea vom deveni părinţi!”

După luni de zile în care şi-au negat relaţia, Antonia şi Alex Velea aruncă bombă: vor deveni părinţi! Totul într-o perioadă în care artista se află în plin scandal cu viitorul fost soţ, Vincenzo Castellano, cu care se lupta pentru custodia fiicei lor, Maya.
„Trăiesc o perioadă frumoasă în viaţa mea pe care îmi doresc să o împărtăşesc cu voi, fanii mei, cei care m-aţi susţinut necondiţionat până acum Vă mulţumesc pentru tot! Am o veste care îmi bucură sufletul şi care mă face să simt multă iubire după o perioadă foarte dureroasă şi dificilă din viaţa mea.

Sunt însărcinată, iar anul acesta, Alex şi cu mine vom deveni părinţi. Sunt foarte fericită şi îmi doresc să simtiti cu toţii cel puţin tot atâta fericire!
Acest lucru nu schimbă cu nimic iubirea mea pentru Maya, este fetiţa mea pentru care voi face orice să o am lânga mine şi să îmi petrec tot timpul cu ea.

Îmi doresc ca viaţa să îşi urmeze cursul firesc atât pentru mine, cât şi pentru Vincenzo, să îşi găsească liniştea şi fericirea şi să ajungem la o decizie înţeleaptă, de comun acord, în ceea ce o priveşte pe fetiţa noastră, Maya. Şi ea are dreptul la fericire alaturi de noi doi, părintii ei şi vom decide împreună ce este mai bine pentru ea.”, a scris Antonia pe Facebook.