Copilul de 9 ani şi-a sunat mama în timp ce maşina se scufunda în Dunăre: M-a strigat de două ori

Detalii cutremurătoare despre tragedia de la Cernavodă ies la iveală. Unul dintre copii a apucat să-şi sune mama înainte ca maşina să se scufunde în Dunăre. Şase oameni au murit.

20 ian. 2014, 12:14
Copilul de 9 ani şi-a sunat mama în timp ce maşina se scufunda în Dunăre: M-a strigat de două ori

O familie întreagă şi-a pierdut viaţa, duminică seara, după ce maşina în care se afla a plonjat în canalul Dunăre-Marea Neagră. Conform anchetatorilor, în autovehicul au fost găsite în prima fază cinci persoane persoane: o fată de 5 ani, un băiat 10 ani, o tânără de 24 de ani, un tânăr de 19 ani şi şoferul în vâstă de 44 de ani.

În urma sesizării dispariţiei unei alte persoane, scafandrii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea au făcut căutări şi după câteva ore au scos la suprafaţă şi corpul neînsufleţit al unui copil de 9 ani. Reprezentanţi ai Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa au declarat luni că şoferul vinovat de producerea tragediei, în vârstă de 44 de ani, nu poseda permis de conducere.

Detalii cutremurătoare în cazul tragediei de la Cernavodă în care au murit 6 oameni, între care cinci tineri. Unul dintre copii, în vârstă de 9 ani, găsit luni de scafandri a vorbit cu mama lui cu doar câteva clipe înainte de a muri. Femeia a povestit în exclusivitate pentru România TV ce a vorbit cu fiul ei cu câteva momente înainte să moară.

„Mi l-a cerut la telefon pe fratele mai mare. M-a strigat de două ori: mamă, mamă şi mi-a închis telefonul şi nu am mai putut să vorbesc cu el. A fost ultima oară când l-am auzit. Am vorbit cu el chiar în timp ce s-a întâmplat. Vocea băieţelului o să rămână în urechea mea”, a povestit mama.

Accidentul s-a produs pe drumul către localitatea Ștefan cel Mare, în zona unei stații de pompare. Cadavrele au fost scoase la suprafaţă de scafandrii ISU Dobrogea, din autoturismul de teren care a căzut în apele Canalului. Maşina, aflată la 6 metri adâncime, a fost ancorată.

Asupra şoferului, poliţiştii au găsit 6 mii de euro şi peste 4 mii de lei.

Află: DETALII ULUITOARE în cazul accidentului de la Cernavodă. Gestul NECUGETAT care i-a condus la MOARTE