Copilul de doi ani al femeii ucise la Târgu Mureş a rămas în grija bunicilor. A fost deschis un cont pentru donaţii

Tânăra din Tîrgu Mureş care a fost împuşcată mortal de concubinul ei a lăsat în urma sa un copil de doar 2 ani. Povestea a sensibilizat mai mulţi oameni care vor să-l ajute pe micuţ. S-a deschis în acest sens şi un cont pentru donaţii.

24 ian. 2017, 07:36
Copilul de doi ani al femeii ucise la Târgu Mureş a rămas în grija bunicilor. A fost deschis un cont pentru donaţii

Băieţelul de doi ani va rămâne acum în grija bunicilor din partea mamei. A început o mobilizare generală pentru ajutorarea celor care îl vor creşte pe cel mic, iar sute de mesaje de indignare şi de îndemn la ajutor curg pe un site de socializare. A fost deschis un cont bancar unde toţi cei care pot şi doresc sunt invitaţi să doneze bani pentru băieţel.

Prietenii fetei sunt şocaţi şi revoltaţi de tragedia care s-a abătut asupra familiei. În urmă cu doar o săptămână, tânăra a fost bătută crunt de bărbat. Femeia a depus plângere, iar poliţiştii au deschis atunci dosar penal pe numele bărbatului. Este posibil ca tânăra să fi fost ucisă din răzbunare.

Citeşte şi Bărbatul care a împuşcat mortal o femeie şi a rănit un bărbat într-un bar din Târgu Mureş a fost arestat preventiv