Copleşit de necazuri, un bărbat şi-a pus banere cu nemulţumirile lui pe pereţii casei VIDEO

Supărat că lucrurile nu merg cum trebuie şi nemulţumit de sărăcia din ţară, un bărbat din Maramureş a ales un mod inedit de protest. El şi-a scris ofurile pe bannere pe care le-a pus apoi pe pereţii casei.

13 feb. 2013, 07:32
Copleşit de necazuri, un bărbat şi-a pus banere cu nemulţumirile lui pe pereţii casei VIDEO

Ioan Vida din localitatea Ariniş din Maramureş, şi-a pus bannere pe casă prin care işi exprimă nemulţumirile. Bărbatul este zidar de meserie, soţia lui este bolnavă, iar viaţa grea i-a copleşit pe amândoi. De aceea bărbatul a ales să îşi facă publice nemulţumirile. „Nu-i legea lege, nu ştiu cum să spun. Mai urmează să pun jos labele de pe justiţie, jos economia subterană”, a spus maramureşeanul pentru România TV.

Gestul bărbatului a ajuns subiect de discuţie pe uliţă.

Ineditul protest l-a uimit chiar şi pe primarul localitătii. „La primărie nu a fost niciodată să spună, probabil aşa crede că trebuie să spună”, a declarat Mureşan Vasile, primar Ariniş. 

Pe lângă forma inedită de protest, bărbatul compune şi versuri a căror inspiraţie sunt tot nemulţumirile de zi cu zi. „Trudă, lacrimi, deznădejde şi în suflet mult amar, asta ne-a adus nouă Revoluţia în dar”.