COPLEŞITOR: Ultimele dorinţe ale unei tinere care se află pe moarte din cauza cancerului

Stephanie Knight este o tânără de 21 de ani, care a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer pe vremea când avea numai 17 ani. Acum, boala ei a ajuns în stadiul terminal, iar medicii i-au spus că nu mai are multe luni de trăit. Cu toate acestea, tânăra nu se lasă bătută şi vrea să profite cât de mult poate de fiecare secundă pe care o mai are de trăit. 

02 feb. 2013, 15:54

Pentru multe tinere de 21 de ani, o şedinţă la saloanele cosmetice sau o seară la teatru sunt moduri obişnuite de a petrece timpul liber. Pentru Stephanie Knight însă, acestea sunt dorinţele ei cele mai arzătoare, potrivit dailymail.co.uk.

Tânăra, originară din Marea Britanie, se luptă de la vârsta de 17 ani cu cancerul care i-a răpus organismul. Din nefericire pentru ea, medicii tocmai i-au dat ultima veste foarte tristă. În cateva luni, se va stinge. În ciuda acestor veşti, optimista Stephanie şi-a alcătuit o listă cu ultimele lucruri pe care vrea să le facă în ultimele ei luni de viaţă.

Pe lista ei, tânăra a notat şi câteva dorinţe mai puţin obţnuite, cum ar fi: să deschisă o sticlă cu sabia şi să organizeze o nuntă falsă. „Întotdeauna şi-a dorit să se căsătorească şi să aibă mulţi copii, însa a descoperit că este foarte greu să ai un partener atunci când corpul tău este măcinat de tratamente dure”, a povestit sora lui Stephanie.

Alte lucruri pe care vrea să le faca sunt: să-şi termine cursuri şi să primească o calificare pentru meseria de asistentă medicală şi să priveasca un apus într-un loc frumos. De asemenea, şi-ar dori să plece în vacanţă cu familia ei şi să se bucure încă o dată de o noapte de beţie într-un club. Stephanie ar mai vrea să îi aranjeze surorii ei o întâlnire cu cântăreţii Gary Barlow şi Robbie Williams şi să-l ducă pe tatăl ei să-i întâlnească pe fotbaliştii de la Manchester United.