Corina Caragea a realizat un pictorial cu sora sa. Vezi cât de frumoase sunt amândouă FOTO

Corina Caragea şi sora sa, Alexandra, au realizat primul pictorial împreună. Chiar dacă între ele este o diferenţă de 8 ani, Corina şi Alexandra sunt foarte bune prietene.

03 ian. 2014, 15:01

Corina şi Alexandra Caragea au realizat primul pictorial împreună. Cele două surori au vorbit pentru ProTV Magazin despre copilăria şi despre relaţia lor specială.

Diferenţa de vârstă dintre cele două este de 8 ani aproape. Acestea au povestit că tocmai această diferenţă de vârstă era deseori un motiv de ceartă.

„Diferenţele venite din distanţa de ani dintre noi. Din cauza vârstei, aveam prieteni diferiţi, preocupări diferite, trăiri şi dorinţe diferite”, a spus Corina.

„Ne certam pe fel şi fel de lucruri copilăreşti, fără importanţă. Deşi ne tachinam mereu, tot vroiam să mă duc unde se ducea şi Corina, nu puteam să stau fără ea”, a adăugat sora sa, Alexandra.

Vezi şi Imagini SEXY din vacanţa Corinei Caragea. Vezi cum s-a distrat frumoasa vedetă în concediu FOTO

La prima vedere, Corina şi Alexandra nici nu par a fi surori. Corina are ochii căprui, iar sora sa mai mică, albaştri.

„Cred că sora mea e tata întreagă, culoarea ochilor a moştenit-o însă de la mama. Eu nu ştiu cu cine semăn. Părerile sunt împărţite. Este adevărat că, între noi, nu semănăm”, a spus Corina Caragea.

„Consider că nu semănăm deloc, probabil doar părul este singurul pe care îl avem la fel. Până şi caracterele noastre sunt foarte diferite”, a menţionat şi Alexandra.

Corina a mărturisit că este foarte protectoare cu sora sa mai mică şi că o ajută de fiecare dată când aceasta are nevoie.

„Ea ştie să se descurce foarte bine singură, iar eu o ajut de fiecare dată când vrea, indiferent despre ce este vorba. Fiind sora mai mare, poate sunt mai cicălitoare şi simt nevoia să îi zic dinainte ce o aşteaptă sau ce greşeste şi nu vede din cauza naivităţii vârstei, însă ea decide dacă mă ascultă sau nu. Fiecare îşi învaţă lecţiile lovindu-se de ele, nu din auzite”, a spus Corina.

Vezi şi ASEMĂNĂRI FRAPANTE între vedetele din România şi PRINŢESELE DISNEY. GALERIE FOTO