Corina Caragea a debutat la TV ca dansatoare la „Surprize, surprize”. Cum a ajuns să prezinte ŞTIRILE SPORTIVE

Corina Caragea, celebra prezentatoare de ştiri sportive, a oferit amănunte interesante despre perioada sa de început în lumea televiziunii.

02 feb. 2018, 07:35
Corina Caragea a debutat la TV ca dansatoare la „Surprize, surprize”. Cum a ajuns să prezinte ŞTIRILE SPORTIVE

Corina Caragea a vorbit despre perioada în care era dansatoare în emisiunea „Surprize, surprize” moderată de Andreea Marin la TVR.

„La Surprize-Surprize am ajuns printr-un casting. Pur şi simplu îmi doream foarte mult să lucrez într-o instituţie de presă şi atunci profitam de orice oportunitate venea. Am auzit de castingul ăsta: „E pentru balet” – „Ok, o să învăţ să dansez atunci. Orice, numai să ajung acolo şi să văd cum e în culisele unei emisiuni”. Mă plimbam pe acolo pe holuri, băgam capul în toate studiourile să văd ce se întâmplă, mai mergeam pe la fete prin redacţie. N-am stat mult, au fost doar trei luni, pentru că am auzit de castingul celălalt, la Realitatea TV”, a povestit Corina Caragea într-un interviu pentru Adevărul.

Corina Caragea SE MĂRITĂ. Cine este şi cum arată bărbatul din viaţa prezentatoarei tv FOTO

Vedeta a povestit cum a ajuns la pupitrul știrilor sportive: „Mi s-a părut ciudat să mă sune pe mine. De unde şi până unde? Pur şi simplu am crezut că e o glumă (…). Mă sunau şi pe mine tot felul de oameni, fiind deja pe sticlă. N-am crezut poate şi pentru că nu m-am gândit că aş putea fi eu în aria lor interes. Nu mă gândeam aşa departe. De abia mă angajasem la Realitatea TV, eram destul de ataşată de colegii mei de acolo şi nu mă bătea gândul să plec. Era o schimbare prea bruscă pentru mine atunci. Dar (…) când am fost eu pregătită am făcut pasul”.