Corina Dănilă a ajuns „caz social grav”: Cum a scăpat vedeta de restructurările de la TVR

Ieri supervedetă, azi "caz social grav". Aşa a ajuns Corina Dănilă. Cel puţin asta consideră membrii comisiilor de evaluare din TVR. Realizatoarea a picat iniţial testul profesional, cu 57 de puncte, dar a scăpat de disponibilizări pentru că a fost încadrată în categoria cazurilor sociale.

25 ian. 2013, 07:24
Corina Dănilă a ajuns „caz social grav”: Cum a scăpat vedeta de restructurările de la TVR

Pentru a scăpa de restructurare, Corina Dănilă a fost inclusă pe lista angajaţilor care ar muri de foame dacă ar fi daţi afară.

Corina Dănilă a intrat în lista cazurilor sociale după o selecţie dură. Din cele 462 de persoane care şi-au depus dosarele, doar 55 au scăpat de disponibilizări. Alături de vedetă, pe listă mai sunt maşinişti, costumiere, electricieni şi femei de serviciu, care au situaţii dramatice acasă.

Motivul pentru care Corina Dănilă, deţinătoare inclusiv a unei vile în Muscel, a fost inclusă pe lista salvatoare e acela că e divorţată şi are un copil de crescut.

Corina Dănilă şi-a început cariera în televiziune la TVR în 1994 şi a trecut pe la mai multe televiziuni. Actriţă fiind, a jucat în mai multe piese de teatru şi filme. A fost iubita unor bărbaţi bogaţi, precum Peter Imre sau Norris Măgeanu, cel cu care are şi copilul.