Corina Danilă, mai sexy ca niciodată. Vedeta TVR s-a transformat total FOTO

Multe doamne din showbiz spun că se plac mai mult după vârsta de 40 de ani, iar dacă o privim pe Corina Dănilă tindem să le dăm dreptate. Mai sigură pe ea, mai senzuală, fosta actriță de telenovele radiază și pozează sexy din ce în ce mai des. Motivul? A dat jos 15 kilograme, are o emisiune la TVR și joacă și în piese de teatru.

17 oct. 2017, 07:43

Obsesia kilogramelor în plus face ravagii în rândul vedetelor noastre, de la cea mai tânără, până la cea mai în vârstă, scrie click.ro. Actrițe, soliste sau vedete TV, toate s-au convins că pot arăta mai tinere dacă țin diete sau dacă fac sport. Este şi cazul Corinei Dănilă.

Citeşte şi Imagini insolite: Corina Dănilă s-a îmbăiat în apele Iordanului. „Se spălară păcatele, soro….” FOTO

Vedeta a slăbit în jur de 15 kilograme, în primul rând pentru sănătatea ei, pentru că avea dureri de spate, și abia apoi pentru factorul estetic. Interpreta Anei Dogaru din telenovela „Numai iubirea” a apelat la o clinică privată, unde a făcut kinetoterapie şi fizioterapie.

Citeşte şi CUPLUL ANULUI 2017 în showbiz-ul din România! „O iubesc”

În plus, a mers şi la un nutriţionist, care i-a făcut un program special de slăbit, personalizat pe analizele și pe nevoile organismului ei, program care funcționat, pentru că rezultatele vorbesc de la sine. „Din cauza problemele de spate am decis că este mai bine să slăbesc, aşa că am apelat la această clinică, unde mi-au creat un regim personalizat de slăbit. Acum mă mişc mult mai uşor şi nu am probleme”, a povestit prezentatoarea TV, care este activă și pe scena de teatru. Cel mai recent proiect a fost „O căsnicie liniștită”, la Teatrul Elisabeta.