Corina, show aproape EROTIC în faţa COPIILOR

Corina a susţinut, marţi, un concert exploziv într-un cunoscut mall bucureştean. Până aici nu este nimic ieşit din comun, dar când veţi vedea fotografiile o să vă întrebaţi cum de părinţii micuţilor prezenţi la eveniment au fost de acord cu aşa ceva.

03 dec. 2015, 16:54

Miercuri seară, 2 decembrie, la prezentarea noilor colecții ale unor branduri prezente într-un mall bucureștean, oamenii au avut ocazia să o vadă cântând live pe Corina. Printre ei s-au aflat şi copii. Deşi melodiile artistei sunt în mare parte cu tentă erotică, părinţii copiilor şi micuţii nu au fost deloc deranjaţi de dansurile lascive ale Corinei şi ale dansatoarelor sale, la momentul respectiv.

Potrivit click.ro, cu un șort scurt, cu dresuri găurite și o bluză cu franjuri, Corina a făcut show pe scenă. Cum audiența era formată în mare parte din copii, se pune întrebarea dacă artista nu a fost cumva prea sexy pentru împrejurările date. De asemenea, cele două dansatoare ale Corinei, îmbrăcate destul de sumar, n-au făcut deloc economie de mișcări lascive.