Corinna Schumacher, soţia pilotului Michael Schumacher, anunţ de ultimă oră

Corinna Schumacher, soţia pilotului Michael Schumacher, de 7 ori campion mondial de Formula 1, a cumpărat pentru 30 milioane euro o vilă luxoasă la Mallorca, care i-a aparţinut preşedintelui lui Real Madrid, Florentino Perez, informează ziarul Bild.

23 iul. 2018, 06:11
Corinna Schumacher, soţia pilotului Michael Schumacher, anunţ de ultimă oră

Corinna, 49 ani, doreşte să-şi petreacă la Mallorca vacanţele, alături de copii şi prieteni, dar îşi va menţine reşedinţa la Gland (Elveţia), locuinţă dotată cu toate facilităţile medicale pentru fostul pilot german, care s-a retras din viaţa publică după accidentul de schi petrecut în decembrie 2013. 

Vila din Mallorca are o suprafaţă de 15.000 mp, cu ieşire la mare, dotată cu două piscine şi înconjurată de grădini. Proprietatea a fost cumpărată în 2005 de Perez, care însă după moartea soţiei sale Maria, din 2012, nu a mai frecventat vila şi a pus-o în vânzare din 2017.

Bild aminteşte că informaţiile privind starea de sănătate actuală a lui Michael Schumacher sunt foarte puţine, dar pilotul german a acumulat o avere în cariera sa de succes în Formula 1. Mick, 19 ani, fiul lui Schumacher, a început de asemenea o carieră în automobilism şi concurează în Formula 3, în timp ce fiica Gina Maria, cu doi ani mai mare ca fratele ei, s-a dedicat echitaţiei.

Michael a suferit un sever traumatism cranian după ce s-a accidentat grav în timp ce schia în staţiunea Meribel, pe 29 decembrie 2013. El a stat în comă circa 6 luni, iar apoi s-a aflat într-o stare ”vegetativă” şi recuperarea lui a continuat cu paşi mici.