Cornel Constantiniu, conexiunea de dincolo de moarte cu fratele său geamăn, decedat în urmă cu 12 ani: „Fiecare dintre ei știa tot ce pățește celălalt”

Cornel Constantiniu se confruntă cu o boală necruțătoare, Parkinson. Puțini știu că artistul a avut un frate geamăn, iar legătură dintre cei doi a continuat în mod straniu și după moartea acestuia, în urmă cu 12 ani.

03 dec. 2021, 14:19
Cornel Constantiniu, conexiunea de dincolo de moarte cu fratele său geamăn, decedat în urmă cu 12 ani: „Fiecare dintre ei știa tot ce pățește celălalt”

Cornel Constantiniu, 76 de ani, se luptă cu boala Parkinson, o afecțiune cumplită care i-a afectat sever starea de sănătate.

Recent, artistul a suportat a doua operație de când a fost diagnosticat cu Parkinson, în 1993. Soția lui Cornel Constantiniu a povestit incredibila conexiune care  existat între artist și fratele său geamăn identic, Mircea, legătură care s-a păstrat și la 12 ani după moartea acestuia.

Cornel Constantiniu, bolnav de Parkinson, decizie şoc. Ce vrea să facă celebrul artist în viitorul apropiat
Domnica Constantiniu a povestit cum Mircea, fratele artistului, s-a stins din viață în 2009, după o îndelungată suferință cauzată de cancer. Soția lui Constantiniu a mărturisit că nici măcar moartea nu a putut rupe legătura dintre artist și fratele său. Dominica a mai dezvăluit că, de la prima operația pe care a suferit-o artistul, de schimbare a neurostimulatorului care îl ajută să vorbească și să se miște, Cornel Constantiniu l-a menționat constant pe fratele său.

„Cornel e bolnav de Parkinson de 28 de ani. Cu atâtea operații… Noroc că are inima bună. Boala aceasta distruge celulele în creier, de aceea nu mai poate vorbi clar, dar încă supraviețuiește. Geamănul, Mircea, a murit de 12 ani. Între ei a fost și este o legătură specială. Și acum, după operație, Cornel, timp de două-trei zile, vorbea numai de Mircea. Este o legătură unică între gemeni. Când a murit Mircea, Cornel a spus: «a plecat jumătate din mine».

Cornel Constantiniu, de urgenţă la Spitalul Universitar! Artistul a ajuns direct pe masa de operaţie

Fiecare dintre ei știa tot ce pățește celălalt, deși trăiau la distanță de continente. Cum îți explici că ei, trăind separat, pe alte continente, cu vieți diferite, purtau același număr la pantofi și la haine? Lui Cornel i se potriveau perfect hainele lui Mircea! La pantaloni erau perfecți! Nici măcar un cm diferit. Iar Mircea ducea o viață sănătoasă, mânca salate, făcea sport, iar Cornel era static, nu se dădea jos din mașină decât din concert în concert. Mircea își făcea periodic analize serioase, iar în anul în care a murit l-au găsit în metastaze”, a spus soția lui Cornel Constantiniu potrivit click.ro.