Cornel Dinu îl atacă dur pe Tamaş: „Va ajunge o dramă socială”

Administratorul delegat al lui Dinamo, Cornel Dinu, îl cunoaște bine pe gabi Tamaș, care tocmai a fost dat afară de la Steauadupă ce a uitat să vină la un antrenament.

19 iul. 2015, 11:18
Cornel Dinu îl atacă dur pe Tamaş: „Va ajunge o dramă socială”

Cornel Dinu atrage atenția asupra comportamentului fundașului, despre care spune că ar putea ajunge o dramă socială dacă merge pe același drum. 

„Rădoi a fost un om de sacrificiu, cu determinare mare, devotat mereu echipei și e un tip foarte clar. Ei se cunosc foarte bine, au fost și colegi.

Gabi Tamaş, EXCLUS din lotul Stelei de Mirel Rădoi. INCREDIBIL: ce a făcut ACUM

Dacă Rădoi i-a spus că la prima chestie pe care o face și pe care știm că a mai făcut-o, își strîng mîinile și își iau la revedere, atunci totul e clar. Nu are nici o scuză Tamaș.

El e un caz medical și durează de mult timp. La 17 ani era un copil, nu se anticipa acest viitor al lui, care s-a amplificat după ce a văzut în Anglia.

Ăsta e poporul britanic, se termină meciul, toată lumea e la pub. Povestea Dan Petrescu cînd era la Chelsea, dacă jucau cu United sau Liverpool și veneau în Londra, pînă acolo se bea bere și șampanie, cînd coborau în fața stadionului, un sfert de echipă vomita.

Este păcat pentru un om de o așa calitate să ajungă un caz medical. Este un jucător care mai are calități. Mai poate să joace și poate la fel de ușor să devină o dramă socială dacă va continua așa”, a zis Cornel Dinu la Dolce.