Cornel Dinu, nemulţumit de PENSIE. Ce sumă încasează legenda lui Dinamo: „Asta-i o ţară care nu-i serveşte locuitorii, fură de la ei!”

Cornel Dinu (71 de ani), marea glorie a lui Dinamo, este nemulțumit de pensia pe care o primește de la statul român. Fostul jucător, antrenor şi conducător la gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare încasează lunar suma de 6.200 de lei.

03 apr. 2020, 13:21
Cornel Dinu, nemulţumit de PENSIE. Ce sumă încasează legenda lui Dinamo: „Asta-i o ţară care nu-i serveşte locuitorii, fură de la ei!”

Cornel Dinu primeşte jumătate din banii încasaţi de Elisabeta Lipă şi Monica Iagăr, despre care spune că nu au nici măcar jumătate din anii petrecuţi de el în Ministerul de Interne.

Cornel Dinu acuză un BLAT la NAŢIONALĂ. Stoicikov, cumpărat cu sute de mii de dolari la meciul Bulgaria – România 1-1 din 1991

„Pensia mea nu este dintre cele nesimțite. Eu am ieșit pe vechiul sistem de pensionare, în 2003, cu 5.000 de lei, și acum pensia mea a ajuns la 6.200 de lei… Eu am avut 40 de ani la Dinamo, cu funcții de conducere… Și doamna Elisabeta Lipă, și doamna Monica Iagar, care au stat trei-patru ani presedinte la Dinamo, au ieșit la pensie cu 12.000 de lei! Și n-au nici jumătate din anii mei în Ministerul de Interne. Dreptate mioritică… Asta-i o țară, un stat care nu-și servește locuitorii, fură de la ei”, a declarat Cornel Dinu pentru Fanatik.

Dumitru Dragomir, dezvăluire şocantă. „Cornel Dinu a fost general de Securitate. Şi Mircea Lucescu era acolo!”

Primaria Capitalei l-a desemnat cetățean de onoare pe Cornel Dinu, pe 14 noiembrie 2019. „Mister” deține aceeași titulatură și în cadrul Municipiului Târgoviște.