Cornel Dinu suspectează de BLAT meciul Viitorul – Steaua. „Au fost destul de multe lucruri CIUDATE”

Cornel Dinu a comentat meciul Viitorul - Steaua, scor 0-1, şi a lăsat semne de întrebare în ceea ce priveşte echipa făcută de Gică Hagi.

15 dec. 2015, 16:35
Cornel Dinu suspectează de BLAT meciul Viitorul – Steaua. „Au fost destul de multe lucruri CIUDATE”

„Să te ferești din calea fulgerelor zeilor atunci când se ceartă. Am senzația că mai mult s-au certat ca joc fotbaliștii Viitorului și ca situații și mai ales ceea ce înseamnă felul în care a conceput și a aruncat niște fulgere fără scîntei și fără flamă Hagi către o echipă a Stelei care nu a strălucit.

Mai mult, a jucat 34 de minute cu un om mai mult și nu a pus probleme deosebite. Dar schimbările și felul în care a fost compusă echipa arată că de fapt mai mult s-a certat cu el însuși Hagi decât a făcut o echipă ca și până acum, să și construiască să și marcheze”, a spus Cornel Dinu la Dolce Sport.

„Să sperăm că e vorba doar de o simplă coincidență. Dacă stăm să ne gândim, Steaua rămâne exilată încă vreo două zile la Constanța, jucând meciul de Cupă. Putem să facem o asociere, dar blestemat cel ce se gândește la rele. Au fost destul de multe lucruri ciudate ca așezare, formulă de joc la Viitorul pe care și eu și Pandi le-am observat. Să sperăm că de data asta Hagi a fost mai puțin inspirat și a modificat formula de joc dând un avantaj Stelei pe care l-a fructificat”, a mai spus Dinu.


loading...