Cornel Galeș e păzit non-stop. Prietenii se tem de gesturi necugetate din partea soţului Ilenei Ciuculete

Cornel Galeș, soțul Ilenei Ciuculete, trece prin momente greu de imaginat. Iar de ceva vreme încoace, din cauza depresiei în care se zbate, amicii lui au grijă să nu îl lase nicio secundă singur, de teamă că ar putea face un gest necugetat.

11 apr. 2017, 10:22
Cornel Galeș e păzit non-stop. Prietenii se tem de gesturi necugetate din partea soţului Ilenei Ciuculete

De zile bune, în fiecare moment, Cornel Galeș, spun sursele noastre, este păzit, la propriu, de amicii săi și ai Ilenei Ciuculete, el fiind verificat la fiecare mișcare. Iar motivul, ne-au explicat apropiații lui, este legat de gândurile mai mult decât sumbre pe care le are, el fiind într-o asemenea stare de șoc încât este convins că doar moartea lui îl mai poate face fericit și că doar așa ar putea ajunge, din nou, în brațele Ilenei Ciuculete. ”Fiecare mișcare pe care o face e supravegheată de prietenii lui. Nu reușim să îl convingem că nu moartea este soluția problemelor pe care le are”, a mărturisit amicul lui Cornel Galeș.

În altă ordine de idei,  amicii lui Cornel Galeș sunt deciși să îl ducă la psiholog, sperând că astfel vor reuși să îl aducă pe linia de plutire, având în vedere că somniferele și calmantele pe care le ia nu mai au niciun efect asupra lui. ”Nu cred că există o altă variantă, depresia de care suferă îi poate aduce sfârșitul. Se topește pe picioare, este de nerecunoscut”, ne-a mai spus amicul lui Cornel Galeș.