Cornel Galeş, prins în fapt. Cum a fost fotografiat fostul soţ al Ilenei Ciuculete

Cornel Galeş, sărut pasional în plină stradă cu cea despre care spune că îi este doar şefă. Fostul soţ al Ilenei Ciuculete a sărutat-o pe buze pe şefa lui, chiar în faţa sediului agenţiei de turism la care lucrează. Idila are loc la doar 7 luni de la moartea artistei.

30 oct. 2017, 13:20

Din iulie, de când a fost surprins prima dată în compania doamnei Vivi, Cornel Galeş a tot încercat să se eschiveze şi n-a recunoscut niciodată că ar avea o relaţie intimă cu şefa agenţiei de turism la care s-a angajat după moartea Ilenei Ciuculete.

Cei doi au fost însă surprinşi de fotoreporteri în timp ce se sărutau pe buze, cu ochii închişi, ca într-un film romantic.

Contactat telefonic, soţul regretatei artiste Ileana Ciuculete nu a vrut să comenteze prea mult când i s-a spus că în poze se vede clar care este relaţia cu doamna Vivi.

„Ce să comentez? Poate i-am pupat mâna, cum adică să o pup pe buze?! Auziţi, nu vreau să comentez. Eu acum sunt cu şefa în avion şi mergem în Thailanda. În interes de serviciu, adică infotrip, nu în vacanţă, cum scrieţi voi”, a spus Cornel Galeş.

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie

Cântăreaţa de muzică populară Ileana Ciuculete l-a cunoscut pe Cornel Galeş în anii ’90. A fost dragoste la prima vedere, aşa că vreme de 25 de ani s-au iubit nebuneşte. Pe 14 martie însă, cei doi aveau să fie despărţiţi de destin. Ileana Ciuculete s-a stins pe patul de spital, pe 14 martie, la vârsta de 64 de ani.

Cornel Galeş a anunţat că „Zânuţa” lui a fost diagnosticată cu hepatita C, ciroză galopantă şi cancer osos. Solista de muzică populară a mai fost căsătorită, iar din primul mariaj, cu Valeriu Sfetcu, a avut doi copii: pe Mugurel şi pe Cristi Sfetcu. Băieţii sunt supăraţi pe Cornel Galeş şi l-au chemat în instanţă, unde vor să fie tranşată lupta pe moştenire.

Sursa: click.ro