Cornel Patrichi a fost înmormântat. Becali, Cătălin Măruţă şi Mihai Petre au fost prezenţi VIDEO

Coregraful Cornel Patrichi a fost înmormântat joi la Cimitirul Pipera din comuna Voluntari.

07 apr. 2016, 11:17
Cornel Patrichi a fost înmormântat. Becali, Cătălin Măruţă şi Mihai Petre au fost prezenţi VIDEO

Au fost prezenți, printre alți, oamenii de afaceri Viorel Păunescu și George Becali, dansatorul Mihai Petre, coregraful Wilmark, producătoarea Alexandra Cepraga, foarte mulți prieteni și cunoscuți.

Printre cei care au trimis coroane de flori s-au aflat managerul Operei din Iași, Beatrice Rancea, regizorul Bobby Păunescu, realizatorul tv Cătălin Măruță, reprezentanții UNITER.

Becali, care a oferit familiei locul de înmormântare din Cimitirul Pipera, a declarat că ceea ce a făcut el a fost „doar un gest lumesc”.

Aveau nevoie de un loc și i-am ajutat. Nu l-am cunoscut foarte bine. Ne vedeam, ne salutam, dar nu eram prieteni buni„, a spus el.

Cornel Patrichi a încetat din viaţă marţi, 5 aprilie, după-amiază, la Bucureşti, după o lungă şi grea suferinţă datorată bolii de care fusese diagnosticat: cancer pulmonar.

Pe 1 aprilie, Cornel Patrichi, cel care a debutat ca balerin pe scena Sălii Savoy de pe Calea Victoriei, a împlinit 72 de ani. Şi soţia sa, Cornelia Patrichi a fost mulţi ani solistă a trupei de balet a Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”.