Cornelia Catanga, dusă de urgenţă la Spitalul Floreasca după ce a făcut infarct. Soţul artistei: I-au pus stent

Cornelia Catanga a făcut stop cardio-respirator duminică seara şi a fost dusă de urgenţă la Spitalul Floreasca, anunţă România TV. Artista este în stare gravă.

15 iul. 2019, 07:06
Cornelia Catanga, dusă de urgenţă la Spitalul Floreasca după ce a făcut infarct. Soţul artistei: I-au pus stent

Cornelia Catanga a ajuns de urgenţă la spital duminică seara după ce i s-a făcut rău. În jurul orei 21 se afla în casă cu soţul, iar la un moment dat artista nu a mai putut respira. Aurel Pădureanu a chemat imediat salvarea. Medicii au resuscitat-o, apoi au transportat-o la Spitalul Floreasca. Cornelia Catanga făcuse infarct. În urma unui control amănunţit medicii i-au montat un stent pentru a o salva. Acum vedeta se află internată la terapie intensivă, iar medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte starea sa de sănătate, următoarele 24 de ore sunt critice.

Soţul Corneliei Catanga, Aurel Pădureanu, a dat în exclusivitate la România TV detalii despre starea soţiei sale, dar şi clipele îngrozitoare prin care a trecut. 

Acum am venit de la 7.30-8.00 sunt aici, acasă la noi. De dimineaţă i s-a montat un stent, după ce i s-a făcut coronografie, de acum nu ştiu ce-o să fie. A fost rău de tot, am crezut că moare. I-a fost rău. Nu avea probleme cu inima, dar când vine necazul, vă puteţi imagina. Acum e la spital, am stat până la 8, acum mă întorc înapoi.  I-a făcut coronografie, nu ştiu să vă explic, sunt terminat, vă rog să mă credeţi, i-a pus un stent şi acum să vedem. Lumina ochilor mei, ce să vă spun altceva, e viaţa mea, motivul meu ca să trăiesc, ce pot să vă spun?„, a declarat Aurel Pădureanu la România TV.

 

Cornelia Catanga are 61 de ani şi este căsătorită cu Aurel Pădureanu. Este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică lăutărească din România. Interpreta și soțul ei au împreună un băiat, Alexandru, în vârstă de 23 de ani, care de curând s-a mutat în America. Decizia fiului a întristat-o tare pe Catanga, artista declarând în urmă cu câteva lui că suferă enorm după plecarea lui şi a slăbit peste 20 de kiligrame din acestă cauză.

„Am slăbit 27 de kilograme în doar cinci luni, din luna decembrie. Nu am ţinut nici o dietă anume, totul este din cauza stresului şi a supărării că fiul meu a plecat o lună şi jumătate în America, la viitoarea lui soţie. I-am zis că dacă nu se întoarce în timpul ăsta o să mă găsească moartă”, declara Cornelia Catanga pentru Click.ro.