Cornelia Catanga, salvată de la MOARTE în ULTIMA CLIPĂ. „Mi s-a făcut rău şi…”

Cornelia Catanga, celebra cântareaţă de muzică de petrecere, a văzut moartea cu ochii. Fiul său a salvat-o în ultima clipă!

28 feb. 2018, 10:29
Cornelia Catanga, salvată de la MOARTE în ULTIMA CLIPĂ. „Mi s-a făcut rău şi…”

Cornelia Catanga si-a speriat fanii cu un mesaj postat pe Facebook in care lasa de inteles ca a fost la un pas de moarte.

„Dragii mei, prieteni ! O sa va tin la curent cu ceea ce este cu mine, am fost foarte racita, si chiar la un pas de mare risc al vietii mele! Dar acum sunt mai bine! Sa dea Domnul sa avem o primavara frumoasa! Va iubesc mult”, e mesajul postat de Cornelia Catanga.

Cornelia Catanga: „Am vrut să mă sinucid”

„Acum sunt mai bine. Dar zilele trecute au fost groaznice. Mi s-a facut rau si fiul meu m-a salvat. Am fost la un pas de nenorocire, de moarte. Facusem o tensiune foarte, foarte mare si noroc ca fiul meu a chemat Salvarea. M-am trezit pe targa, pe la Balotesti, nu stiam ce e cu mine. Am niste probleme la stomac, fiere, pancreas, nu stiu in termeni medicali. In plus, am fost si foarte racita, acum sunt ceva mai bine. Nu vreau sa vorbesc foarte mult prin ce am trecut. Acum sunt acasa, nu la spital”, a declarat Cornelia Catanga pentru WOWbiz.ro.