Corneliu Dobriţoiu: Meleşcanu nu are structuri de partid care să îl califice în turul II

Preşedintele Comisiei pentru Apărare a Senatului, Corneliu Dobriţoiu (PNL), a comentat decizia fostului director al SIE Teodor Meleşcanu de a se înscrie în cursa pentru alegerile prezidenţiale, spunând că legea nu îi interzice acest lucru, însă că nu dispune de structurile de partid necesare pentru a ajunge în cel de-al doilea tur de scrutin.

23 sept. 2014, 10:49
Corneliu Dobriţoiu: Meleşcanu nu are structuri de partid care să îl califice în turul II

‘Este o situaţie inedită. Dumnealui candidează, legea nu interzice şi îi urez succes. Este greu de presupus (dacă Teodor Meleşcanu are şanse în cursa pentru alegerile prezidenţiale – n.r.), pentru că domnia sa nu are structuri de partid în spate care să îi asigure un număr de voturi în teritoriu, care să îl califice în turul II. Asta este părerea mea’, a declarat Corneliu Dobriţoiu, marţi, la Parlament.

Teodor Meleşcanu şi-a dat demisia, luni, din funcţia de director al SIE, Parlamentul luând act de decizia acestuia în cursul zilei de marţi, în şedinţa Birourilor Permanente Reunite.

Marţi, el şi-a depus la Biroul Electoral Central candidatura la Preşedinţie în calitate de independent, sprijinit de Partidul Dreptăţii Sociale, Consiliul Naţional al Societăţii Civile şi Fundaţia Democraţie prin Drept.

CITEŞTE ŞI TEODOR MELEŞCANU a intrat în cursa pentru Cotroceni ca INDEPENDENT. Fostul şef SIE şi-a depus candidatura