Corneliu Vadim Tudor, audiat în dosarul în care e acuzat de ultraj VIDEO

Corneliu Vadim Tudor a ajuns la Parchetul General, pentru dosarul în care e acuzat de ultraj. El a oferit mai multe declaraţii jurnaliştilor, vorbind vulgar.

14 mai 2013, 09:58
Corneliu Vadim Tudor, audiat în dosarul în care e acuzat de ultraj VIDEO

Vadim Tudor nu scapă de dosarul de ultraj. Europarlamentarul a ajuns la Parchetul General, pentru dosarul în care e acuzat că a agresat executorul judecătoresc, venit să-l evacueze din fostul sediul al PRM, potrivit România TV.

Citeşte şi Scandal MONSTRU între Vadim Tudor şi peremista, Ancuţa Cârcu. Vezi ce jigniri şi-au adresat VIDEO

Corneliu Vadim Tudor s-a arătat însă revoltat de acuzaţiile care i-au fost aduse şi susţine că este un dosar politic.

Mă prezint în fata Justiţiei. Eu respect legea. Sunt un luptător, nu e nicio problemă. E crucea pe care mi-am asumat-o şi o port. Voi câştiga acest proces, cum am câştigat atâtea altele„, a declarat europarlamentarul.

Citeşte şi Vadim Tudor este supărat pe Liviu Vârciu. Ce l-a indignat pe politician VIDEO

În urmă cu doi ani, tentativa de evacuare a sediului PRM Bucureşti s-a lăsat cu un scandal monstru. Vadim a înjurat executorii judecătoreşti şi chiar a aruncat cu un pahar cu apă în ei. Vadim Tudor a fost trimis în judecată, dar Înalta Curte a trimis dosarul înapoi la parchet, pentru refacerea anchetei.

Nu ştiu cum toţi imbelicii se numesc Victor. Victor Ciorbea, Viktor Orban, Victor Ponta. Fir-ar mama lor a dracu de vagabonţi, de zdrenţe, de hahalere„, a adăugat Vadim Tudor.

Citeşte şi Conflict în direct între Vadim Tudor şi Laszlo Tokes: Un laş, un extremist care nu respectă dialogul