CORONAVIRUS. „În ’94, Prunea a ieşit şi a greșit. NU fi ca Prunea, #Staiîncasă”. Cum a reacţionat fostul portar VIDEO

Gafa lui Florin Prunea din meciul cu Suedia a fost folosită într-o campanie care îi îndeamnă pe români să stea acasă și să se ferească de COVID-19. „În ’94, Prunea a ieșit și a greșit. NU fi ca Prunea #Staiîncasă” este mesajul prin care oamenii sunt sfătuiți să nu-și părăsească locuințele.  

22 mart. 2020, 17:27
CORONAVIRUS. „În ’94, Prunea a ieşit şi a greșit. NU fi ca Prunea, #Staiîncasă”. Cum a reacţionat fostul portar VIDEO

Florin Prunea, managerul general al lui Dinamo, a reacționat pe subiectul pozei care s-a viralizat rapid, ieri, pe rețelele de socializare. Imaginea – ideea unui microbist, Cosmin Asandei – făcea trimitere la celebra gafă de la Mondialul din ’94, în fața suedezului Kennet Andersson, în contextul în care cea mai bună măsură de prevenție a răspândirii coronavirus e să nu ieși din casă.

SIMPTOME CORONAVIRUS. Un medic din Wuhan: „Dacă îţi curge nasul şi ai secreţii…” 

Fostul portar al echipei naționale a folosit imaginea ca prilej pentru a îndemna oamenii să rămână acasă, în această perioadă marcată de pandemie. Videoclipul cu răspunsul lui Florin Prunea a fost postat de Ionuț Lupescu (51 de ani), pe pagina sa de Facebook. „Am ieșit, am greșit și am pierdut! Dar era doar un meci. Acum este vorba despre viețile tuturor. Eu stau în casă. Stați și voi acasă” a fost mesajul transmis de managerul general al lui Dinamo.