Coronavirus Italia: Cristi Chivu a stat cinci ore la coadă pentru a intra într-un supermarket

Cristi Chivu (39 de ani) a așteptat 5 ore să intre într-un supermarket din Milano, în cea mai grea zi trăită de Italia în lupta împotriva coronavirusului.

21 mart. 2020, 18:21
Coronavirus Italia: Cristi Chivu a stat cinci ore la coadă pentru a intra într-un supermarket

Cristi Chivu, antrenor la grupele de tineret ale lui Inter, și familia lui sunt prinși la Milano. Reaprovizionarea este cea mai mare problemă în această perioadă. Fostul căpitan al naționalei s-a aventurat astăzi să facă provizii și a așteptat peste 5 ore în fața magazinului, la o coadă kilometrică.

Chivu le-a transmis românilor să rămână în case pentru a preîntâmpina o astfel de situație.

Cristi Chivu, mesaj dur pentru ROMÂNI. „Staţi dracu’ în casă! Dacă beţi o ţuică dimineaţa nu înseamnă că sunteţi Batman sau Superman!” 

Italia a înregstrat, sâmbătă, un număr record de decese provocate de coronavirus, 793 de persoane pierzându-şi viaţa în ultimele 24 de ore. Potrivit protecţiei civile, 4.825 de persoane au murit în total din cauza pandemiei de coronavirus apărută în Peninsulă în urmă cu o lună.

Autorităţile italiene au anunţat şi 6.557 de cazuri pozitive la coronavirus. Regiunea Lombardia este cea mai afectată, acolo înregistrându-se 546 de deceseîn ultimele 24 de ore.