Coronavirus. Poşta Română suspendă expedierile către China

Poşta Română a anunţat că suspendă expedierile către China, din cauza coronavirusului. 

03 feb. 2020, 09:53
Coronavirus. Poşta Română suspendă expedierile către China

„Compania Nationala Posta Romana anunta suspendarea temporara a serviciilor de expediere catre China. Pentru a scadea riscul raspandirii noului coronavirus, companiile aeriene cu care Compania Nationala Posta Romana colaboreaza au luat decizia de a-si anula cursele catre destinatii din China.

Astfel, operatorul roman de servicii postale se afla in imposibilitatea de a mai oferi, pentru o perioada nedeterminata, servicii de trimiteri postale – Express Mail Service (EMS), corespondenta, colete – catre aceasta destinatie”, se arata intr-un comunicat al Poştei Romane.

De asemenea, expedierile vor fi reluate „imediat ce acest lucru va fi posibil”.

Citeşte şi Bilanţul deceselor din cauza coronavirus a ajuns la 361! Investitorii renunţă la acţiunile de pe teritoriul Chinei

 

Coronavirusul, virusul asemănător gripei a fost declarat urgenţă medicală globală şi s-a răspândit în peste 24 de ţări şi regiuni, primul deces în afara Chinei fiind raportat duminică, un chinez în vârstă de 44 de ani care a murit în Filipine după ce a călătorit din Wuhan.

Numărul deceselor din China a urcat la 361, fiind mai mare cu 57 comparativ cu ziua anterioară. Numărul noilor cazuri de infecţii confirmate în China a crescut cu 2.829, la un total de 17.205.