CORONAVIRUS. Tatăl celebrei Sophia Myles care a jucat în „Underworld” a murit. Ultima imagine din spital cu cei doi

Celebra Sophia Myles, vedeta cunoscută în special din rolurile din "Doctor Who” și „Moonlight”, a făcut un anunț extrem de trist în mediul online.

23 mart. 2020, 10:41

Sophia Myles le-a spus fanilor săi că tatăl ei a pierdut lupta cu virusul necruțător, potrivit The Sun. De asemenea, aceasta a postat și un fotografie de-a dreptul sfâșietoare în care se vede aplecându-se peste părintele ei pentru a-l atinge cu tandrețe în ultimele clipe.

„RIP Peter Myles. Dragul meu tată a murit în urmă cu doar câteva ore. Coronavirusul l-a luat în cele din urmă. Ieri am plecat într-o călătorie să-l văd pe tatăl meu. Aceasta este realitatea aspră a coronavirusului”, a scris actrița îndurerată de moartea părintelui drag. 

„Am vrut doar să trimit un mesaj într-adevăr scurt pentru a vă spune mulțumesc, așadar, mulțumec atât de mult pentru toate tweet-urile voastre de susținere. Îmi pare rău că nu sunt în stare să răspund tuturor, dar mulțumesc. Fiecare mesaj mă înduioșează enorm’, a conchis aceasta. 

Londoneza, în vârstă de 40 de ani, postase în mo regulat în mediul online update-uri despre starea de sănătate a tatălui ei.