Coronavirusul transformă populaţia în zombie. Imagini apocaliptice de pe străzile din China, oamenii cad din picioare VIDEO

China a confirmat existenţa a 830 de cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus, numărul deceselor fiind de 26. Deşi Organizaţia Mondială a Sănătăţii nu a declarat încă pandemie, situaţia la nivel local este dramatic, aproximativ 40 de milioane de oameni, aflaţi în carantină, fiind blocaţi în oraşele lor.

24 ian. 2020, 08:15

Cel mai recent, Jingzhou, o localitate riverană fluviului Yangtse, a impus o interdicţie de a se părăsi oraşul cu trenul, vaporul sau autocarul. Localitatea, care numără peste 6 milioane de locuitori, este a noua vizată de o asemenea măsură în regiunea Wuhan, metropola aflată în centrul epidemiei.

Imaginile surprinse în interiorul acestui „cerc” impus de autorităţile chineze pentru a limita răspândirea virusului sunt de-a dreptul dramatice. Astfel, se pot vedea oameni prăbuşiţi efectiv pe stradă din cauza coronavirusului, ei fiind trataţi chiar pe caldarâm de medici îmbrăcaţi din cap până-n picioare în costume de protecţie împotriva contaminării biologice.