Corpul de Control al MAI îl va verifica pe comisarul şef al IPJ Gorj, Viorel Caragea

O echipă a Corpului de Control al ministrului Afacerilor Interne va efectua verificări în cazul inspectorului şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, ca urmare a memoriului depus la minister de către un om de afaceri din Motru.

18 iun. 2013, 11:44
Corpul de Control al MAI îl va verifica pe comisarul şef al IPJ Gorj, Viorel Caragea

„Având în vedere protestul public care a avut loc în ziua de 17.06.2013 în municipiul Motru, cât şi memoriul domnului Râmescu Mihai adresat în aceaşi zi conducerii Ministerului Afacerilor Interne, ministrul Radu Stroe a dispus ca o echipă a Corpului de Control al ministrului să verifice aspectele semnalate care îl privesc în mod direct pe inspectorul şef al IPJ Gorj, comisar şef Viorel Salvador Caragea. Din dispoziţia ministrului Radu Stroe, echipa de control va fi condusă de unul dintre adjuncţii şefului Corpului de Control al ministrului”, se arată în comunicatul de presă.

Omul de afaceri Mihai Râmescu a protestat, luni, pentru a patra oară în ultimele zile, alături de cei 200 de angajaţi ai firmei sale, pe străzile din Motru.

Acesta se află în greva foamei de săptămâna trecută şi cere demisia şefului IPJ Gorj, Viorel Caragea, pe care îl acuză de abuzuri şi de controale excesive la societatea pe care o deţine.