Corpul pilotului avionului prăbuşit în Marea Neagră şi alte 70 de fragmente de cadavre au fost recuperate

Corpul pilotului avionului militar rus de tip Tu-154 care s-a prăbuşit, duminică, în Marea Neagră cu 92 de persoane la bord, Roman Volkov, a fost recuperat de scafandri de pe fundul mării, de unde au fost aduse la suprafaţă alte 70 de fragmente de cadavre, a declarat o sursă din cadrul serviciilor care aplică legea pentru Tass, potrivit news.ro.

26 dec. 2016, 19:15
Corpul pilotului avionului prăbuşit în Marea Neagră şi alte 70 de fragmente de cadavre au fost recuperate

„Atunci când au fost ridicate fragmente din fuzelaj, s-a mai găsit un cadavru. După ce a fost ridicat, cadavrul a fost identificat ca fiind al pilotului comandant al avionului Roman Volkov, judecând după însemne”, a declarat o sursă din cadrul serviciilor care aplică legea pentru Tass.

Aceeaşi sursă a declarat că au fost recuperate din mare 70 de fragmente de cadavre.

CITEŞTE ŞI: Posibilitatea unui act terorist nu este printre ipotezele principale în cazul avionului militar prăbuşit în Marea Neagră

Scafandri au scos, luni, de pe fundul mării, un fragment din partea de mijloc a fuzelajului, după ce au recuperat, anterior, mai multe fragmente mai mici, în largul staţiunii balneare Soci, de unde a decolat aeronava către Siria, a declarat un purtător de cuvânt al operaţiunii de căutare pentru Tass.

”Până acum, un fragment de patru metri din partea de mijloc a fuzelajului a fost scos de pe fundul mării”, a spus purtătorul de cuvânt, care a adăugat că operaţiunile continuă.

De asemenea, alte două cadavre au fost recuperate, au declarat anterior surse pentru Tass.

”Luni, încă două cadavre şi bucăţi de cadavre au fost recuperate. În total, 13 corpuri au fost recuperate până în prezent în timpul operaţiunii de căutare”, a spus această sursă.

CITEŞTE ŞI: Un celebru cântăreţ trebuia să se afle în avionul rus prăbuşit în Marea Neagră, dar a renunţat la zbor