Coşmar după operaţia de cezariană, o mamă nu-şi poate ţine copilul în braţe: Soţul mi-l aduce să-i simt mirosul

O mamă din Piteşti trăieşte un adevărat coşmar. Deşi a trecut un an, femeia nu se poate vindeca după operaţia de cezariană, după care a mai fost operată de încă 6 ori. Iniţial, medicii nu i-au dat nicio explicaţie, însă săptămâna trecută doctorii din Bucureşti au descoperit că a plecat din spital cu o infecţie puternică. Atenţie, urmează imagini cu un puternic impact emoţional.

06 nov. 2017, 09:06

Manuela Voicu are 34 de ani şi a dus o viață normală până la a doua naștere, când a făcut cezariană. La un an de la operaţie, rana încă nu s-a închis, din cauza unei infecţii pe care medicii nu au depistat-o. Primele semne că ceva nu a fost în regulă au fost chiar din ziua când a născut.

„Nu aveam aer şi solicitam mereu asistenta. Eu tot acuzam dureri de burtă şi nu venea nimeni să mă consulte, asistentele ziceau e doar o cezariană, ridică-te şi mergi că n-ai nimic. Durerile erau prea mari pentru mine”, povesteşte mama.

Din prima săptămână după naştere, Manuela a stat mai mult în sala de operaţii.

„Prima a fost cezariana. Ulterior, am fost deschisă pentru a-mi scoate sângele din uter. Marţi m-au deschis din nou să-mi pună meşe, joi m-au deschis iar să-mi scoată acele meşe”, spune Manuela.

Calvarul femeii a continuat şi acasă. Ea este mereu conectată la aparatul care-i drenează infecţia din abdomen. Nici până azi, Manuela nu a putut să-şi ţină în braţe copilul.

„Soţul mi-l aduce cu braţele lui şi îl pot ţine şi eu să-i simt mirosul. Vreau să pot să fac mâncare ca orice mamă, să pot să calc, să pot să spăl, nu pot să fac nimic din lucrurile normale. Mă gândeam la mama care şi-a pierdut deja un copil. Şi soţul. Şi mă gândeam, Doamne, e prea mult şi se distruge totul. Si apoi m-am gândit la copiii mei, de ce să îi crească altcineva, vreau să fiu eu să îi cresc”, povesteşte mama cu lacrimi în ochi.

Disperată, femeia i-a scris şi ministrului Sănătăţii, care a promis că se va interesa de cazul ei.

Acum, Manuela este tratată la un spital privat din Bucureşti, dar costurile sunt o povară. Va trebui să mai treacă prin cel puţin trei operaţii.

„Am dori să facem un apel către cei care pot apela la noi, cu orice sumă… cine poate să ne ajute, pentru că bugetul nostru s-a depăşit de mult timp”, spune soţul Manuelei.

Medicii speră să îi vindece infecțiile și abdomenul ei să se refacă în urma unor tratamente de zeci de mii de euro.