COŞMAR pentru MIHAI STOICA. Întâlnire ŞOC după GRATII

Marian Iancu, fostul patron al lui Poli Timişoara, a fost condamnat la 12 ani de închisoare, în dosarul RAFO, iar sentinţa magistraţilor l-a făcut coleg de penitenciar exact cu unul dintre rivalii din fotbal, Mihai Stoica.

16 oct. 2014, 07:35
COŞMAR pentru MIHAI STOICA. Întâlnire ŞOC după GRATII

Mihai Stoica şi Marian Iancu au avut mai multe contre dure de-a lungul timpului, scrie Fanatik, care prezintă câteva dintre replicile dintre cei doi.

„Trebuie să fim atenți ce face gura lui Mihai Stoica: mușcă, linge și, uneori, mai și vorbește. Acest transsexual nu poate să mai păcălească pe nimeni”, a spus Marian Iancu.

„Dacă Iancu a fost amanta cuiva la pușcărie și nu i-a plăcut, e treaba lui. Nu dialoghez cu individ care intră și iese de la pușcărie”, a replicat Mihai Stoica.

„Vorbim de o menajeră perversă care se duce în patul stăpânului de bunăvoie. Îi place să fie menținut în poziția de amantă oficială”, a atacat Iancu.

„Iancu a rămas cu traume din închisoare, limbajul său are mereu conotații sexuale”, a răspuns Stoica.

Marian Iancu i-a făcut, la un moment dat, o ofertă lui Mihai Stoica: un post de conducere la Poli Timişoara. Stoica n-a dat un răspuns, astfel că nu se ştie dacă oferta a fost serioasă sau doar un joc al lui Iancu,