Coşmar pentru un bărbat din Botoşani, călcat de maşină. Părinţii nu-l primesc după ce a stat o lună în spital. „Să vină acasă sănătos”

Un bărbat din judeţul Botoşani a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost călcat de o maşină în luna noiembrie. După o lună de îngrijiri, omul a fost externat întrucât medicii au considerat să se poate recupera acasă pentru fractura de femur.

29 dec. 2021, 08:42
Coşmar pentru un bărbat din Botoşani, călcat de maşină. Părinţii nu-l primesc după ce a stat o lună în spital. „Să vină acasă sănătos”
foto: Monitorul de Botoşani

Coşmar pentru un bărbat din Botoşani, călcat de maşină. După ce a fost transportat cu ambulanţa acasă, proprii părinţi au refuzat să-l primească dintr-un motiv uluitor: „Să vină acasă sănătos”, a transmis mama bărbatului ambulanţierilor care au fost nevoiţi să-l ducă din nou pe pacient la spital.

La mijlocul lunii noiembrie, bărbatul de 52 de ani a fost călcat de o maşină, ajungând în stare gravă la spital, scrie Monitorul de Botoşani.

Botoşăneanul a fost operat de mai multe ori şi a fost internat la Terapie Intensivă, cu mai multe fracturi şi traumatisme. După o vindecare miraculoasă, medicii au considerat că pacientul se poate recupera şi acasă, motiv pentru care l-au externat marţi.

Citeşte şi: Un individ beat, care ameninţa că se sinucide a murit, după ce a alunecat din greșeală de pe antena pe care urcase. „A căzut, Doamne, măicuţa mea”

Coşmar pentru un bărbat din Botoşani, călcat de maşină. Părinţii nu-l primesc după ce a stat o lună în spital. „Ambulanţierul a stat peste două ore, cu motorul pornit, în faţa porţii”

Pentru că nu putea merge, bărbatul a fost transportat la domiciliu cu o ambulanţă.

„Doar că părinţii au refuzat să îşi primească propriul copil, pentru că nu este complet vindecat. Ambulanţierul a stat peste două ore, cu motorul pornit, în faţa porţii, pentru a oferi condiţii, cât de cât, pacientului, însă s-a lovit de refuzul părinţilor. Din acest motiv pacientul a fost dus din nou la Urgenţe şi se caută o soluţie”, a precizat medicul primar Nicuşor Curteanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani, conform sursei citate.

Mama bărbatului călcat de maşină şochează: „Când a plecat de acasă era sănătos”

”El când a plecat de acasă era sănătos. Să îl externeze când e bine, nu când e bolnav, cum e acum. Să vină acasă sănătos”, a spus mama bărbatului.

În stare de şoc, bărbatul spera că va putea ajunge acasă după aproape o lună de internare.

„Mă gândeam că am să dorm în patul meu în seara asta. Părinţii au spus să vin acasă sănătos, nu bolnav. Eu ce vină am că s-a izbit maşina în mine pe trecerea de pietoni? Cei de la spital au vorbit cu fratele. El mi-a luat buletinul, foile din spital, după care nu a mai răspuns la telefon. Părinţii nici nu au vrut să stea de vorbă cu mine. Eu le cumpăr lemne în casă, dau salariul în casă şi tot eu ies rău”, a spus bărbatul, de pe targa ambulanţei, aşteptând o rezolvare a cazului.

Potrivit Monitorul de Botoşani, bărbatul nu mai poate fi internat pe secţia de Ortopedie, deoarece nu mai reprezintă o urgenţă. Medicii spun că sunt nevoiţi să găsească o soluţie pentru a-l interna din nou.

Citeşte şi: Leguma minune din sezonul rece. Ce spune Mihaela Bilic: „A fost condamnată pe nedrept!”