Coşmarul porcuşorilor de Guineea: O femeie nu a mai putut scăpa de ei. A avut peste 100 DE ANIMALE

O iubitoare de animale din Anglia a fost invadată de micuţele rozătoare, după ce le-a scăpat de sub control. Ea a ajuns să crească peste 100 de animale, atunci când a realizat că sunt prea multe şi că nu mai este în stare să aibă grijă de ele.  

20 ian. 2013, 13:26
Coşmarul porcuşorilor de Guineea: O femeie nu a mai putut scăpa de ei. A avut peste 100 DE ANIMALE

Femeia a cerut ajutorul autorităţilor deoarece nu mai putea să îngrijească un număr atât de mare de rozătoare. Ea a povestit oficialilor că a început să crească porcuşori de Guineea acum patru ani, când a primit o pereche, mascul şi femelă. Cei doi au început să se înmulţească, ajungând în prezent la peste 100 de animale.

Foarte stânjenită, ea a cerut ajutorul Poliţiei Animalelor din Anglia. Aceştia au fost de acord să îi ia o mare parte din vietăţi, lăsând-o pe femeie cu doar patru porcuşori, de acelaşi sex. 

„O singură persoană nu putea să crească atâţia. Ea a avut grijă de ei, trăiau în cuşti foarte frumoase. Dar i-a scăpat de sub control. A fost foarte jenată că ne-a chemat”, a declarat un oficial al RSPCA (The Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals), potrivit Mirror