Coşmarul prin care a trecut Gabriela Cristea când a pierdut sarcina: „În primă fază te doare sufletul, dar când începe durerea fizică nu ştii ce să mai faci”

Gabriela Cristea a încercat pentru mult timp să rămână însărcinată, iar când în sfârşit soarta i-a surâs, s-a simţit binecuvântată. Doar că fosta prezentatoare TV a trăit o adevărată dramă când pierdut copilul și a îndurat chinuri de nedescris, atât fizic, cât şi sufleteşte.

21 ian. 2023, 13:47
Coşmarul prin care a trecut Gabriela Cristea când a pierdut sarcina: „În primă fază te doare sufletul, dar când începe durerea fizică nu ştii ce să mai faci”

Pentru că a refuzat să o vadă alt medic ginecolog, medicul său nefiind disponibil în momentele în care s-a confruntat cu pierderea sarcinii, Gabriela Cristea s-a luptat cu dureri crunte.

Într-un interviu acordat pentru Viva.ro, prezentatoarea de televiziune a mărturisit că avea dureri atât de mari, încât stătea în 4 labe, pe covor și suferea enorm.

Trauma nu a fost numai de ordin fizic, cât și de ordin psihic. Pierderea copilului a afectat-o enorm, însă se consideră norocoasă că l-a avut alături pe soțul său, Tavi Clonda, care nici nu știa ce să facă în momentele acelea grele, pentru a o ajuta pe Gabriela.

„Am mai spus aşa, fost o experienţă fizică foarte dură şi foarte dureroasă. O experienţă sufletească care ne-a rupt sufletul în două. Nu sunt nici prima, nici ultima.

Pentru mine a fost extrem de dureros, ne doream un copil, s-a întâmplat, am rămas însărcinată și a fost wow. A urmat apoi palma pe care am primit-o. Nu aveam nicio suferinţă fizică şi nu am înteles. După ce m-am bucurat, te ridică Dumnezeu până la cer şi apoi îţi dă drumul, durerea sufletească a fost extrem de dură.

În perioada respectivă am simțit durerile facerii timp de 5 zile. M-am încăpăţânat în speranţa că poate totuşi mâine se întâmplă un miracol, o minune. Sarcina mea se oprise din evoluţie”, a spus Gabriela Cristea, cu durere în suflet.

Gabriela Cristea: „Tavi se uita la mine şi nu ştia ce să îmi facă”

„Doctoriţa mea era plecată în provincie. Eu am zis că refuz să mă vadă altcineva. Efectiv au început contracţiile, eu refuzam. Îmi găsisem o singură poziţie, stăteam în patru labe, pe covor şi mă plimbam de jur împrejurul covorului de durere. Tavi se uita la mine şi nu ştia ce să îmi facă. În primă fază te doare sufletul, dar când începe durerea fizică nu ştii ce să mai faci. Eu am aşteptat-o pe doctoriţa mea până duminică seara, când mi-a făcut intervenţia. Practic, dupa aceea, încă două zile, până se retrage uterul, am suferit, am mers la emisiune.

Acum vorbesc cu detaşare, sunt împlinită din punctul ăsta de vedere. Femeile care trec prin aşa ceva cu greu depăşesc”, a spus Gabriela Cristea, pentru sursa citată.

Citeşte şi: Buzz Aldrin, al doilea om care a păşit pe Lună, s-a căsătorit cu Anca Faur. Are 93 de ani, iar românca e cu 41 de ani mai tânără