COŞMARUL UNEI TINERE. A vrut buze un pic mai mari, dar a ajuns la spital cu nişte buze uriaşe din care curgea puroi verde FOTO

O adolescentă din Wigan, Anglia, a ajuns la spital după ce a vrut să îşi mărească buzele apelând la serviciile unui salon de înfrumuseţare. Buzele tinerei se umflase foarte tare, erau tari, iar din ele curgea puroi verde.

22 nov. 2019, 14:09

Lauren Winstanley nu s-a împăcat niciodată cu buzele ei subţiri, astfel că a apelat la un salon de înfrumuseţare pentru a obţine un volum mai generos, scrie dailymail.co.uk.

Citeşte şi O bulgăroaică vrea să aibă cele mai mari buze din lume şi şi-a făcut 15 intervenţii de mărire. Cum arăta înainte de injecţii FOTO

Tânăra entuziasmată a plătit 170 de lire pentru injectarea buzelor, numai că în urma intervenţiei acestea s-au mărit de 3 ori, s-au întărit, iar din ele a început să curgă puroi verde.

„Au început să se umfle imediat. Când m-am privit în oglindă, am fost șocată, pentru că nu m-am văzut niciodată cu buze atât de mari”, a povestit Lauren.

Acum, tânăra de 18 ani încearcă să convingă femeile care vor mărire de buze să renunţe la această intervenţie sau să apeleze la profesionşti instruiţi medical.

 


loading...
Partenerii noștri