COŞMARUL UNEI TINERE. A vrut buze un pic mai mari, dar a ajuns la spital cu nişte buze uriaşe din care curgea puroi verde FOTO

O adolescentă din Wigan, Anglia, a ajuns la spital după ce a vrut să îşi mărească buzele apelând la serviciile unui salon de înfrumuseţare. Buzele tinerei se umflase foarte tare, erau tari, iar din ele curgea puroi verde.

22 nov. 2019, 14:09

Lauren Winstanley nu s-a împăcat niciodată cu buzele ei subţiri, astfel că a apelat la un salon de înfrumuseţare pentru a obţine un volum mai generos, scrie dailymail.co.uk.

Citeşte şi O bulgăroaică vrea să aibă cele mai mari buze din lume şi şi-a făcut 15 intervenţii de mărire. Cum arăta înainte de injecţii FOTO

Tânăra entuziasmată a plătit 170 de lire pentru injectarea buzelor, numai că în urma intervenţiei acestea s-au mărit de 3 ori, s-au întărit, iar din ele a început să curgă puroi verde.

„Au început să se umfle imediat. Când m-am privit în oglindă, am fost șocată, pentru că nu m-am văzut niciodată cu buze atât de mari”, a povestit Lauren.

Acum, tânăra de 18 ani încearcă să convingă femeile care vor mărire de buze să renunţe la această intervenţie sau să apeleze la profesionşti instruiţi medical.