Coşmarul unui fotbalist străin în România. Doarme pe străzi şi nu are bani de mâncare

Un fotbalist strain a sosit in Romania pentru a-si implini visul, dar a ajuns sa traiasca in conditii mizere. El doarme sub cerul liber, nu mai are bani de mancare si si-a vandut deja toate bunurile.

06 aug. 2014, 12:05
Coşmarul unui fotbalist străin în România. Doarme pe străzi şi nu are bani de mâncare

Atacantul nigerian Paul Abba a ramas pe drumuri dupa ce echipa Conpet Ploiesti s-a desfiintat, scrie ziare.com.

Fotbalistul in varsta de 23 de ani implora pentru ajutor, in conditiile in care nu mai are bani nici de chirie, dar nici de mancare.

Citeşte şi Rezultatele complete ale etapei a II-a a Ligii 1 şi clasamentul. Astra e pe primul loc

„Am venit in Romania plin de speranta si nu credeam ca voi ajunge in aceasta situatie. Lucrurile au fost bune la inceput, am reusit sa promovez in Liga I, unde am si marcat, dar acum nu am unde sa dorm. Impresarul care m-a adus in Romania m-a abandonat pur si simplu. Am ajuns sa ma plimb toata ziua prin oras, iar cand se intuneca ma culc pe banci in parc sau in gara din Ploiesti! Tot ce imi doresc e sa-mi gasesc o echipa la care sa joc, ca sa pot sa traiesc. Nu mai am nici ce manca! Am fost nevoit sa-mi vand ceasul si laptop-ul. Mai am doar un telefon si lantisorul meu cu cruciulita, la care nu vreau sa renunt, fiindca sunt un om credincios”, a spus Abba, citat de Liga 2.

Abba a facut cele mai bune meciuri la Severin, iar acum spera ca va primi o noua sansa, din partea echipei de liga a treia Minerul Mehedinti.