Cosmin Cernat, dezvăluiri din culisele Exatlon România. ADEVĂRUL despre show-ul din Republica Dominicană

Cosmin Cernat a vorbit despre culisele de la Exatlon România, show pe care l-a prezentat şi care s-a bucurat de un imens succes.

29 iun. 2018, 17:41
Cosmin Cernat, dezvăluiri din culisele Exatlon România. ADEVĂRUL despre show-ul din Republica Dominicană

Cosmin Cernat a fost invitat la interviurile live de la revista Viva!, ocazie cu care a oferit detalii din viața și cariera sa.

„Eu am făcut de toate. Ziarist sportiv, am învățat să scriu la mașina de scris, și acum rupt tastatura, nu se poate sta lângă mine. Am prezentat știri, au făcut comentarii sportive, divertisment, am condus redacții. M-am gândit un pic când am primit propunerea să prezint Exatlon. Locuiam de un an și jumătate în Canada. Eram acolo, eram ok, eram bine. Vorbeam cu nevastă-mea, care a lucrat mult în Tv înainte de a fi personal trainer, și mi-a zis să vedem cum este și ce iese…”, a declarat Cosmin Cernat.

Alina de la Exatlon, cu SÂNII la VEDERE. De ce şi-a schimbat silicoanele FOTO

„Am stat cinci luni și jumătate cu aceiași oameni. Îi întrebam dacă nu s-au săturat de mine. Erau jocuri cu importanță diferită. Nu poți comenta jocul de protecție la fel ca jocul pentru o masă la restaurant. Cred că da, cred că a fost cel mai greu format profesional al meu. Solicitant. De multe ori mă gândeam cum să le explic copiilor care se uitau ca să înțeleagă”, a mai spus prezentatorul TV.

Din păcate, anunţul trist a fost făcut. Este vorba de cel mai iubit concurent de la Exatlon FOTO

Cosmin Cernat a vorbit și despre viața sa din Canada și despre motivul pentru care s-a mutat acolo: „Nu mă simțeam confortabil. Ideea mea despre televiziune e un pic diferită. Dai drumul la televizor și fără supărare sunt mulți dintre ei care nu au ce să caute acolo. Lumea se schimbă, sunt două variante: ori te adaptezi, ori te retragi. Am făcut o cercetare înainte să mă mut. Există două variante: Canada și Australia. Am făcut consultanță internă pe companii, am lucrat în minister, la federația de lupte, unde am făcut multe, mai mult ei, eu am făcut ce am putut. Mi-a lipsit televiziunea. Decizia cu Canada a ținut mai mult de copii”.