Cosmin Contra a rămas fără permis auto. Cu ce viteză conducea în localitate

Antrenorul Petrolului Ploiești, Cosmin Contra (38 de ani), a rămas fără permis de conducere pentru o perioadă de trei luni, după ce a fost prins de Poliția Rutieră Prahova conducând cu viteza de 127 kilometri pe oră în localitate, pe Drumul Naţional 1, anunţă Dolce Sport.

24 feb. 2014, 21:49
Cosmin Contra a rămas fără permis auto. Cu ce viteză conducea în localitate

Maşina condusă de Cosmin Contra a fost surprinsă de un aparat radar al Poliţiei Rutiere Prahova, rulând cu 127 de kilometri pe oră în localitate, pe Drumul Naţional 1, în condiţiile în care viteza maximă admisă pe acest tronson de drum este, în localitate, de 70 de kilometri pe oră, au declarat pentru Mediafax surse din Poliţia Prahova.

Antrenorul echipei Petrolul a primit nouă puncte amendă, o sancţiune contravenţională de 765 de lei care poate fi achitată la jumătate în termen de 48 de ore şi i s-a ridicat permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile, pentru depăşirea vitezei cu peste 50 de kilometri peste viteza maximă prevăzută de lege.

Cosmin Contra este antrenorul echipei Petrolul Ploieşti din anul 2012, iar recent a semnat prelungirea contractului pana in 2015.