Cosmin Contra, atac de panică: „Am crezut că fac infarct”

Cosmin Contra a dezvăluit că a suferit un atac de panică, moment în care a ales să renunţe definitiv la aventura din "Ştefan cel Mare". Antrenorul lui Dinamo a resimţit din plin presiunea şi problemele pe care le-a avut de gestionat în ultimele luni, fiindu-i afectată şi starea de sănătate.

01 dec. 2020, 22:30
Cosmin Contra, atac de panică: „Am crezut că fac infarct”
Cosmin Contra a avut atac de panică

Cosmin Contra, atac de panică. Dinamo suferă fără banii promişi de investitorii străini reprezentaţi de Pablo Cortacero. Jucătorii şi angajaţii sunt neplătiţi, iar clubul va rămâne şi fără antrenorul Cosmin Contra.

Tehnicianul a dezvăluit că a suferit un atac de panică, completând cu „am crezut că fac infarct”. Acela a fost momentul în care a ales să renunţe definitiv la postul de antrenor.

În două luni de zile am îmbătrânit cât nu am îmbătrânit în 10 ani pe banca celorlalte echipe. Am avut un atac de panică, am crezut că fac infarct, a fost pe bază de stres, într-o seară. Limita a fost aici. Nu vreau să fie o scuză asta. Simt că mental şi fizic nu mai pot să dau ce pot să dau.

Prefer să mă dau la o parte, e mai corect lucrul ăsta. Eu am fost mai mult speriat, nu s-a întâmplat nimic. Sunt singur aici. Eram singur acasă, dar nu e un episod… Simt eu că sunt obosit din toate punctele de vedere. Dorm, dar… Dorm, dorm„, a declarat Cosmin Contra pentru Telekom Sport.

Citeşte şi: Cosmin Contra, scrisoare deschisă adresată suporterilor echipei naţionale a României

„Nu s-au făcut acele plăţi care ar fi trebuit să se facă până acum”

Cosmin Contra este neliniştiti deoarece spaniolii nu au achitat nici acum datoriile din urmă, aşa cum au promis.

Şi eu am venit la Dinamo pentru că mi s-a prezentat un proiect foarte solid din toate punctele de vedere.

Până acum, la nivel de aducere de jucători, e clar că stăm bine, am adus cam tot ce ne-am dorit noi să aducem în privinţa profilului de jucători, dar există totuşi această nelinişte la nivel administrativ, pentru că nu s-au pus bazele noului consiliu de administraţie, nu s-au pus bazele noii structuri la Dinamo, nu s-au făcut acele plăţi care ar fi trebuit să se facă până acum şi atunci cred că există o nelinişte din partea tuturor la acest nivel.

Sunt speranţe că în cel mai scurt timp toate aceste lucruri se vor regla şi atunci putem să vorbim despre acest grandios proiect la Dinamo şi putem să punem toţi umărul să aducem Dinamo acolo unde merită să fie, între primele echipe din România. Şi eu sunt neliniştit (n.r. – despre lipsa banilor), pentru că lucrurile întârzie să se aşeze din acest punct de vedere”, a declarat Cosmin Contra.