Cosmin Contra, concluzii după meciul Serbiei: „Are probleme în apărare, sunt încrezător. Poate unii dintre ei se vor retrage”

Cosmin Contra, selecţionerul naţionalei României, a fost miercuri la Moscova, să vadă pe viu meciul Serbia - Brazilia (0-2), de la CM din Rusia. După meci, acesta a tras primele concluzii.

28 iun. 2018, 05:49
Cosmin Contra, concluzii după meciul Serbiei: „Are probleme în apărare, sunt încrezător. Poate unii dintre ei se vor retrage”

Serbia a făcut o primă repriză slăbuţă, dar în partea a doua a făcut un presing avansat. Brazilia are jucători de calitate. Serbia rămâne o echipă puternică de la mijloc în sus, are probleme în apărare. Eu mi-am făcut o imagine despre această echipă. Poate unii jucători ai sârbilor se vor retrage„, a spus Cosmin Contra, într-o intervenţie telefonică la TVR.

Eu sunt încrezător, dar şi realist în acelaşi timp. Din punctul meu de vedere ne putem bate cu orice echipă dacă vom pregăti bine meciurile. Dar trebuie să fim realişti şi să spunem că Serbia e o echipă puternică şi dacă prinde o zi bună poate învinge pe oricine. Să nu credem că dacă au fost eliminaţi acum înseamnă că trebuie să fim mai încrezători că-i putem bate foarte uşor„, a adăugat Cosmin Contra.

Brazilia a câştigat cu 2-0 meciul jucat contra Serbiei la Moscova, pe Stadionul Spartak. Golurile sud-americanilor au fost marcate de Paulinho (36) şi Thiago Silva (68). Din Grupa E s-au calificat mai departe Elveţia şi Brazilia, în timp ce Costa Rica şi Serbia merg acasă.

Programul complet al României, în Grupa a 4-a din Seria C a Ligii Naţiunilor:

7 septembrie: România – Muntenegru, Lituania – Serbia (ora 21:45)
10 septembrie: Serbia – România, Muntenegru – Lituania (ora 21:45)
11 octombrie: Lituania – România, Muntenegru – Serbia (ora 21:45)
14 octombrie: Lituania – Muntenegru (ora 21:45), România – Serbia (ora 16:00)
17 noiembrie: Serbia – Muntenegru (ora 16:00), România – Lituania (ora 21:45)
20 noiembrie: Serbia – Lituania, Muntenegru – România (ora 21:45)