Cosmin Contra, anunţ surprinzător despre obiectivul din LIGA NAŢIUNILOR

Cosmin Contra, selecționerul României, a vorbit despre echipa națională și despre partidele amicale cu Chile, de pe 31 mai, și Finlanda, de pe 5 iunie.

28 mai 2018, 13:22
Cosmin Contra, anunţ surprinzător despre obiectivul din LIGA NAŢIUNILOR

România va juca în data de 31 mai, la Graz, de la ora 17:00, contra reprezentativei statului Chile, şi în 5 iunie, la Ploieşti, cu Finlanda, de la ora 20:30. Ambele partide vor fi transmise în direct de Pro TV.

România s-a reunit pentru meciurile cu Chile şi Finlanda

„Sunt ultimele meciuri înainte de Liga Națiunilor, pe care vreau să o câștigăm. Sunt încrezător că vom continua pe drumul început în noiembrie. Sper să avem continuitate în rezultate, să fim agresivi, să avem rezultate bune și dorința de a câștiga. Băieții sunt bine, își doresc să câștige, au dorință și chef de a juca. E puțin mai greu pentru că unii vin după câteva zile bune de vacanță. Am ales să jucăm cu Chile și Finlanda pentru că vreau adversari puternici, care să ne pună probleme. Trebuie să ne obișnuim cu astfel de meciuri pentru că în Liga Națiunilor, cu Serbia, Lituania și Muntenegru, vom avea meciuri grele. Trebuie să fim conștienți că ne putem bate de la egal la egal cu astfel de echipe”, a declarat Cosmin Contra.