Cosmin Contra, lovitură teribilă primită chiar din partea FRF. Se negociază cu Şumudică preluarea funcţiei de selecţioner

Cosmin Contra are şanse minime să continue ca selecţioner după preliminariile Euro, iar FRF ia în calcul să-l angajeze pe Marius Șumudică, aflat acum la Gazișehir Gaziantep, locul 6 în Turcia, după infromaţiile publicate de Gazeta Sporturilor.

17 sept. 2019, 06:19
Cosmin Contra, lovitură teribilă primită chiar din partea FRF. Se negociază cu Şumudică preluarea funcţiei de selecţioner

Contractul lui Cosmin Contra cu FRF expiră la sfârșitul acestui an și Răzvan Burleanu se gândește la soluțiile disponibile pentru înlocuirea lui. Marius Șumudică e cel mai nou nume de pe lista președintelui FRF. Surse din instituție, citate de Gazeta Sporturilor, susțin că au existat discuții cu antrenorul lui Gazişehir, deocamdată fiind vorba doar o chestionare a tehnicianului, pentru a afla dacă este interesat de acest post.

Potrivit sursei citate, în discuțiile preliminare cu oficiali ai FRF, el nici nu a refuzat postul, a rămas deschis pentru eventuala dezvoltare a negocierii.

Cu Marius Şumudică pe banca tehnică, trupa din Gaziantep are un început de sezon cu mult mai bun decât s-ar fi așteptat conducerea și suporterii. Nou-promovata e pe locul al șaselea și tocmai a învins-o pe Beșiktaș cu 3-2, într-o partidă în care Gazișehir a condus la un moment dat cu 3-0.