Cosmin Contra, operat de URGENŢĂ. Mesajul selecţionerului de pe patul de SPITAL

Cosmin Contra, selecţionerul echipei naţionale a României, a fost operat cu succes, marţi, la Madrid. Selecţionerul României a suferit o ruptură la tendonul lui Ahile, la începutul acestei luni, dar "dubla" cu Lituania şi Serbia l-a făcut să amâne operaţia.

16 oct. 2018, 13:46
Cosmin Contra, operat de URGENŢĂ. Mesajul selecţionerului de pe patul de SPITAL

Cosmin Contra a alunecat pe scările unui hotel din Cluj-Napoca, înaintea meciului dintre CFR şi CSU Craiova, din Liga 1.

„Dragi suporteri ai naţionalei, operaţia a decurs bine, fără probleme. Mă simt bine. Voi fi cât mai repede aproape de băieţi. Îmi pare rău că la meciul cu Serbia nu am putut să vă facem fericiţi cu cele trei puncte, dar ne vom bate ca şi până acum să vă facem în continuare fericiţi. Mulţumim pentru că aţi fost alături de noi la meciul cu Serbia şi vă aşteptăm şi la următorul meci al echipei naţionale alături de noi”, a fost mesajul transmis de selecţioner de pe patul de spital, prin intermediul Telekom Sport.

Cosmin Contra are o lună la dispoziţie ca să se recupereze. Pe 17 noiembrie, „tricolorii” vor întâlni Lituania, pe teren propriu, pentru ca trei zile mai târziu să înfrunte Muntenegru, în deplasare, în ultima rundă din faza grupelor Ligii Naţiunilor.