Cosmin Olăroiu, o nouă lovitură în afaceri. A finalizat prima investiție de 25 de milioane de euro, de pe litoralul românesc

Cosmin Olăroiu, unul dintre cei mai cunoscuți antrenori de fotbal, este și unul dinre cei mai cunoscuți oameni de afaceri. După ce a renunțat la proiectul prin care dorea să fie dezvoltator pentru locuuințe ieftine, el s-a orientat spre piața rezidențială de lux și a finalizat o investiție de 25 de milioane de euro, pe litoralul românesc.

03 iul. 2023, 17:29
Cosmin Olăroiu, o nouă lovitură în afaceri. A finalizat prima investiție de 25 de milioane de euro, de pe litoralul românesc

Cosmin Olăroiu rămâne unul dintre jucătorii importanți pe piața imobiliară, după ce a renunțat la ideea de a fi un dezvolatator de locuințe ieftine. El s-a orientat către piața imobiliară de lux și a finalizat două proiecte cu apartamente în Constanța și în București.

Olăroiu a încheiat construcția la ansamblul Kiseleff 16 din centrul Bucureștiului, cu unele dintre cele mai scumpe reședințe din Capitală. Un apartamente de două camere din acest complex se vinde cu mai mult de un milion de euro. Anul trecut, când a fost finalizată investiția, specialiștii considerau Kiseleff 16 ca fiind chiar cel mai scump ansamblu rezidențial din București.

Citește și  Românii rămân cu rate mari la credite. ANPC a pierdut în instanţă şi cu Raiffeisen Bank

”Kiseleff 16 e cel mai luxos condominiu din București. E cel mai cunoscut și mai comentat proiect imobiliar rezidențial de lux de către specialiștii pieței de real estate, dar și de către mulți dintre potențialii cumpărători. Pentru că e printre cele mai scumpe de pe piață în acest moment, fără îndoială, apartamentele de aici vânzându-se cu peste 10.000 euro/metru pătrat“, declara George Butunoiu, citat de Profit.ro.

Acum, Cosmin Olăroiu a dat lovitura și pe litoralul românesc, după ce finalizat investiția de la Mamaia, în valoare de 25 de milioane de euro. De fapt, este vorba despre proiectul Wida Mamaia Residence, prin care a fost renovat, prectic, fostul hotel Mamaia.

Citește și  Dacia va participa la ediția din 2025 a cunoscutului Raliu Dakar. La volan se va afla celebrul pilot de raliuri Sebastian Loeb

Wida Residence cuprinde 95 de apartemanete, unele chiar cu 5 camere. Prețurile de pornire încep de la pornire de la 3.500 euro pe metru pătrat. Complexul este amplasat aproape de Hotelul Iaki, deținut de Gică Hagi.

Pentru Cosmin Olăroiu, investiția de la Mamaia este prima pe care a făcut-o pe litoralul românesc, și al doilea proiect de mare anvergură, după Kiseleff 16, din București.