Cosmin Olăroiu, scandal MONSTRU pentru 650 DE EURO. A ajuns la TRIBUNAL din cauza unor BANCNOTE FALSE

Cosmin Olăroiu a deschis, recent, un proces, în încercarea de a recupera 3.000 de lei, adică aproximativ 650 de euro – bani pe care i-a achitat cu titlu de taxă de timbru judiciar într-un alt dosar.

21 sept. 2018, 17:32
Cosmin Olăroiu, scandal MONSTRU pentru 650 DE EURO. A ajuns la TRIBUNAL din cauza unor BANCNOTE FALSE

Cosmin Olăroiu a deschis procesul pentru a demonstra că are dreptate şi că nu vrea să piardă banii câştigaţi de el prin muncă cinstită. Însă, din păcate pentru celebrul antrenor, judecătorii nu s-au arătat prea impresionaţi de principiile pe care le-a invocat acesta, scrie SpyNews. Aşa că, recent, magistraţii de la Tribunalul Ilfov au decis: „Respinge cererea ca neîntemeiată. Definitivă”.

Cosmin Olăroiu are probleme grave de sănătate. Verdict TERIBIL al MEDICILOR

Acum doi ani, Cosmin Olăroiu a fost chemat în faţa judecătorilor, alături de alte 14 persoane, într-un dosar instrumentat de procurorii bucureşteni, din cauza unor bancnote falsificate. Unul dintre cei anchetaţi în dosar a dezvăluit că întregul scandal a izbucnit după ce două instituţii bancare au sesizat Parchetul cu privire la nişte „bancnote false” primite de la mai mulţi clienţi.

„Printre clienţi ne aflam eu şi Cosmin Olăroiu. Am dat declaraţii, iar în cazul lui Olăroiu a venit un avocat care a explicat că, în opinia lui, nu s-a comis nicio infracţiune, că bancnota depusă de Olăroiu nu e falsă. Bancnotele noastre au fost trimise în America, au fost expertizate şi de FBI, iar rezultatul a fost că bancnotele erau autentice. Situaţia nu a fost tocmai plăcută, fiindcă acuzaţiile erau grave, dar a fost bine că s-a lămurit problema”, a declarat unul dintre suspecţi.