Olăroiu a petrecut Paştele la TRIBUNALUL din ABU DHABI. Acuze GRAVE ale ARABILOR

Cosmin Olaroiu nu a putut sa petreaca Sarbatorile Pascale cum ar fi dorit. Antrenorul roman al lui Al Ahli a fost dus de urgenta la Tribunalul Abu Dhabi, unde s-a judecat expulzarea sa din Emiratele Arabe Unite.

22 apr. 2014, 16:04
Olăroiu a petrecut Paştele la TRIBUNALUL din ABU DHABI. Acuze GRAVE ale ARABILOR

Cosmin Olaroiu a mai avut parte de un incident asemanator, in prima zi de Craciun a anului trecut, cand a fost dus cu escorta la aceeasi instanta de judecata.

Conflictul pe care il are cu fostul sau club, Al-Ain, l-a adus pe Olaroiu din nou in fata magistratilor de la Abu Dhabi, de aceasta data pentru un termen aparut din senin, recursul depus de partea adversa. Olaroiu a fost nevoit sa strabata in jur de 120 de kilometri pentru a ajunge la tribunal, unde a fost audiat timp de mai bine de o ora, scrie presa araba, citata de ziare.com.

Judecatorii arabi au decis insa sa amane cazul pentru data de 28 mai 2014.

Cosmin Olaroiu a fost condamnat la trei luni de inchisoare cu suspendare in acest caz si la plata unei amenzi in valoare de 21.000 de dirhami. Al-Ain a facut recurs si solicita condamnarea la inchisoare cu executare pentru trei ani si apoi expulzarea definitiva din Emiratele Arabe Unite.