Cosmina Adam de la Acces Direct a primit ameninţări după ce Mirela Vaida a fost atacată. Asistenta TV a alertat Poliţia

Cosmina Adam a dezvăluit că a primit mesaje de ameninţare, la scurt timp după ce Mirela Vaida a fost agresată din nou pe platoul emisiunii "Acces Direct". În urmă cu o lună, asistenta TV a mărturisit că a intrat în panică după ce a citit mesajul terifiant.

23 mai 2021, 08:50
Cosmina Adam de la Acces Direct a primit ameninţări după ce Mirela Vaida a fost atacată. Asistenta TV a alertat Poliţia

Cosmina Adam, asistenta de la emisiunea Acces Direct, a povestit că a primit mesaje de ameninţare de la o persoană necunoscută. Speriată, a mers la Poliţie şi a depus o plângere penală pentru a afla cine vrea să-i pună viaţa în pericol.

Cosmina Adam de la Acces Direct a primit mesaje înspăimântătoare

Mai mult, asistenta TV a dezvăluit că există o „panică generală” în echipa emisiunii ” Acces Direct”, mai ales după ce agresoarea Antoanela s-a întors pentru a ataca din nou sediul, dar şi pe Mirela Vaida.

„Acum ceva timp, o lună, cam așa, am primit un mesaj pe telefon meu înainte de emisiune. (…) Mi-a spus: ”Dacă nu te îmbraci într-o rochiță, când vei termina emisiunea, te voi prinde și te voi arde cu acid sulfuric pe față”. Primul lucru a fost să mă duc la poliție, să depun plângere. Asta am făcut. Le-am spus și colegilor mei. Am încercat să sunăm acea persoană și avea telefonul închis. (…) Când vezi ce i s-a întâmplat Mirelei și că s-a întors atacatoarea, normal că te gândești …. E o panică generală”, a povestit Cosmina Adam la Antena Stars, conform Spynews.ro.

Citeşte şi: EXCLUSIV. Avocatul Mirelei Vaida, despre noul atac al agresoarei: „Mirela este terifiată”

Cosmina Adam de la Acces Direct: „Când mă cobor din mașină mă uit în stânga, în dreapta”

Tânăra a afirmat că aceste incidente au făcut-o să fie mult mai precaută.

„A fost singurul mesaj de amenințare din viața mea. Până acum nu am mai primit mesaje de genul ăsta. (…) Acum, când mă cobor din mașină mă uit în stânga, în dreapta, seara, când urc în scară. N-ai cum să nu te uiți acum. Ești mult mai atent”, a precizat asistenta tv, potrivit sursei citate.

De asemenea, Cosmina Adam a explicat că părinţii ei nu au ştiut despre ameninţărilee pe care l-a primit, pentru a nu-i îngrijora.

„Eu sunt singură la părinți și am preferat să-i feresc pe ai mei de această veste. Nu le-am spus părinților pentru că nu am vrut să se panicheze”, a mai spus bruneta.

Citeşte şi: Mirela Vaida, apel disperat către premierul Florin Cîţu: „Acest stat îmi arată că viaţa mea nu contează”