Cosmina Păsărin a renunţat la TV. Ce a ajuns să facă acum pentru BANI

Cosmina Păsărin a renunţat la televiziune şi s-a orientat către un job care-i aduce bani mulţi, dar şi satisfacții.

15 dec. 2017, 17:08
Cosmina Păsărin a renunţat la TV. Ce a ajuns să facă acum pentru BANI

Cosmina Păsărin a devenit celebră în urmă cu mulți ani grație participării sale la un reality show. A mai urcat și pe podiumul de prezentare, dar acum se ocupă cu prezentarea de evenimente.

Cosmina Păsărin este SINGURĂ. „Simt că trec printr-o perioadă mai…”

„Îmi place foarte mult ceea ce fac de ani de zile. Și mă regăsesc foarte mult în segmentul acesta, al prezentării de evenimente. E foarte multă diversitate, niciun eveniment nu seamănă cu altul. Cunosc și lucrez de fiecare dată cu oameni noi”, a mărturisit vedeta pentru Libertatea.

Cosmina Păsărin, DECLARAŢII HALUCINANTE despre fosta relaţie cu George Vintilă. „Mie îmi plac băieţii RĂI”

„Am o perioadă extrem de încărcată. Din toamnă au tot fost foarte multe evenimente de toate felurile, și de modă, și de corporate, pe care le-am prezentat.. A fost un an în care am fost foarte activă. De aici îmi iau energia, fericirea, optimismul de care am nevoie. Am avut și perioade mai liniștite, în care nu au fost atât de multe evenimente și de care m-am bucurat, dar și perioade foarte active, în care nu mai aveam date libere pentru a le oferi colaboratorilor mei. Cum e și acum, în luna decembrie”, a mai spus Cosmina Păsărin.