Costel Biju are Covid-19. Primele declaraţii ale manelistului: „Nu eram vaccinat, dar acum îi rog pe oameni să o facă”.

Costel Biju are Covid-19. Iniţial, manelistul a dat de înţeles că a contractat virusul, sfătuindu-i pe oameni să poarte masca de protecţie. La o zi după ce s-a filmat în spital, artistul a recunoscut că are Covid şi că se află în izolare.

31 aug. 2021, 15:45
Costel Biju are Covid-19. Primele declaraţii ale manelistului: „Nu eram vaccinat, dar acum îi rog pe oameni să o facă”.
Costel Biju are Covid-19

Costel Biju are Covid-19. Artistul a confirmat ceea ce toată lumea bănuia, în urma mesajul său postat pe reţelele de socializare şi a făcut primele declaraţii despre starea sa de sănătate.

Citeşte şi: Fosta amantă a lui Costel Biju e la cuțite cu manelistul. Vedeta ar fi vrut să-și țină fetița în condiții inumane: „Și-a bătut joc”

Costel Biju are Covid-19. Primele declaraţii

Manelistul se află în izolare la domiciliu şi a mărturisit nu a are o formă gravă a virusului. Cu acest prilej, Costel Biju îi îndeamnă pe oameni să se vaccineze, asta o să facă şi el când va ieşi din carantină.

Chiar dacă nu se află internat în spital, cântăreţul a mai declarat că a avut câteva zile mai grele, în care a avut febră şi s-a simţit rău.

Ăsta e un motiv de bucurie pentru mine, că putem sta de vorbă şi putem influenţa oamenii să se protejeze, să fie mai precauţi, să poarte masca şi să se conformeze tuturor normelor şi ce trebuie să facă fiecare.

Am fost infectat cu acest virus, Covid, am o formă foarte uşoară, mulţumesc bunului Dumnezeu, dar putea să fie şi mai grav. Acum sunt acasă, iau tratamentul corespunzător. Am avut câteva zile de febră, m-am simţit cam rău. Nu mă vaccinasem încă, dar o să mă vaccinez, ceea ce le recomand tuturor celor care mă urmăresc.

Nu a fost nevoie de internare, am fost să mă testez. Am primit reţeta şi tratamentul, iar acum sunt acasă, în carantină, pentru că nu vreau să dau virusul mai departe. Mai am de stat în casă aproximativ zece zile.

Vreau să îi rog pe oamenii care mă iubesc şi  îşi iubesc familiile, să se protejeze, să se vaccineze, pentru că este cel mai bine să fim toţi vaccinaţi, să se termine cu această problemă„, a declarat Costel Biju la Antena Stars.

Lucian Mîndruţă i-a cerut lui Tzancă Uraganu să facă o manea pro-vaccinare

Lucian Mîndruţă i-a cerut lui Tzancă Uraganu să își folosească influența în lumea online pentru a încuraja campania de vaccinare. Mai excat, să facă o manea despre vaccinul anti-COVID-19.

În atenția domnului Tzancă Uraganu, nu mă cunoașteti, nu vă cunosc, dar am reținut din trendingul de pe youtube ca sunteți capabil să ajungeti la 1 milion de oameni în 24 de ore. Noi? Azi, avem 100.000 de locuri libere la vaccinare. Autoritățile nu mai știu cum să le ocupe, n-au campanie, mai zic din când în când la televizor să ne vaccinăm, da’ fără vlaga. N-au mușchi la limbă.

Ce vreau să vă rog: nu vreți să vă ocupati dumneavoastră, domnu’ Uraganu? Nu e greu. Aveți autoritate, înțeleg că și domnul Selly vă ascultă. Faceți, dom’le o manea! Ceva simplu”, a scris Lucian Mîndruță, pe pagina sa de Facebook.