Costel Corduneanu, internat de urgenţă la spital, după ce ar fi suferit un infarct

Costel Corduneanu a fost internat de urgenţă la spital. la spital. Liderul lumii interlope din Moldova a suferit un infarct. Recent, Corduneanu a participat la petrecerea unui controversat milionar.

02 mai 2017, 05:12
Costel Corduneanu, internat de urgenţă la spital, după ce ar fi suferit un infarct

Lui Costel Corduneanu i s-ar fi făcut rău în timp ce se afla pe un teren de sport din Hârlău, potrivit bzi.ro. Interlopul ar fi suferit un infarct şi ar fi fost internat la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iaşi. Asta după ce vineri a participat la mega cheful dat de controversat milionar, Adrian Marţian, la botezul fiicei lui

Înainte de a deveni cel mai de temut interlop din zona Moldovei, liderul clanului Corduneanu a fost sportiv de performanţă. Palmaresul său este impresionant: Campion mondial la lupte libere, la categoria cadeţi, vicecampion european şi participant din partea României la două ediţii ale Jocurilor Olimpice, În 1992 la Barcelona şi în 1996 la Atlanta.

Numele lui Costel Corduneanu a fost legat de multe scandaluri. Presa a scris în mai multe rânduri că, înainte de a se întoarce la Iaşi, ar fi fost condamnat în străinătate, pentru fapte de violenţă. Autorităţile au încercat ani la rând să destructureze clanul pe care il conduce

În 2014, procurorii au avut încă o încercare de a-l aresta acuzându-l, că ar fi comandat o armă de foc. Instanţa l-a lăsat însă în liberate, apreciind că nu sunt probe în acest sens.

Costel Corduneanu este singurul interlop român care are pagină de wikipedia. El a câştigat un proces împotriva statului român, după ce zece ani a fost judecat pentru trafic de droguri, ca mai apoi să fie achitat. A primit daune morale şi materiale de zece mii de lei.

Citeşte şi Secretul achitării scandaloase a Cordunenilor. VEZI motivarea INSTANŢEI